Måneskin deelt schattige jeugdfoto’s van alle groepsleden

Eurovisiesongfestival-winnaar Måneskin heeft zaterdag de eerste plaats bereikt op de Global Chart van Spotify bereikt met het nummer Beggin’. De Italiaanse rockgroep vierde die prestatie door jeugdfoto’s te delen van de vier groepsleden. “Deze kinderen hebben het juist geschopt tot de eerste plaats op de Global Chart”, schrijft Måneskin erbij.

Sinds Måneskin op 22 mei van dit jaar het Eurovisiesongfestival won, gaat het heel hard voor Damiano David (22), Victoria De Angelis (21), Ethan Torchio (20) en Thomas Raggi (20). Twee maanden geleden waren ze buiten Italië nog nobele onbekenden, maar sindsdien verkoopt de groep festivals uit in recordtijden, krijgen ze aandacht van popsterren en haalden ze het wereldnieuws met een kus op het podium in Polen.

Beggin’

Måneskin scoort sindsdien ook de ene hit na de andere. Niet alleen hun Eurovisienummer Zitti e Buoni scoort goed, al snel beklom ook I Wanna Be Your Slave de hitlijsten. Met Beggin’ hebben de Italianen nu zelfs al een derde hit te pakken.

Beggin’ werd zaterdag maar liefst 7.469.689 keer gestreamd. Daarmee doet het nummer nipt beter dan good 4 u van Olivia Rodrigo. In de weekranking zijn de rollen voorlopig wel nog omgewisseld.

Op sociale media vierde Måneskin die sterke prestatie door vier jeugdfoto’s te delen van de vier groepsleden. Die post ging al snel viraal. Enkele weken geleden werden foto’s van zanger Damiano David van enkele jaren geleden ook al massaal gedeeld.

Bekijk de leden van Måneskin als kinderen

Meer
Lees meer...