Left Right
scrollTop top

Italiaanse band Måneskin komt in september naar Nederlands festival Paaspop


Måneskin Eurovisie groep
© Måneskin na hun overwinning op het Eurovisiesongfestival – Bron: Isopix

De Italiaanse winnaar van het Eurovisiesongfestival keert begin september terug naar Nederland. Het muziekfestival Paaspop voegde Måneskin namelijk zojuist toe aan zijn line-up.

Eén maand geleden beleefden de vier jonge leden van de Italiaanse rockband Måneskin hun grote triomf op het Eurovisiesongfestival. Met het nummer Zitti e Buoni wisten ze toen namelijk de liedjeswedstrijd te winnen. Sindsdien is de belangstelling in Måneskin alleen maar toegenomen. Zo beginnen heel wat mensen massaal Italiaans te leren en uitten internationale sterren zich als fan.

Heel wat nieuwe fans van de groep willen Damiano David, Ethan Torchio, Thomas Raggi en Victoria De Angelis dan ook graag live aan het werk zien. Eerder deze week gaf Måneskin een online concert op TikTok, maar binnenkort kan je ze ook echt live zien zonder ver te moeten reizen.

Dagtickets uitverkocht

Måneskin komt later dit jaar namelijk naar Paaspop in de gemeente Schijndel in het zuiden van Nederland. Dat festival gaat normaal jaarlijks door in april, maar is door de coronapandemie dit jaar uitgesteld naar vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september. De Italiaanse rockers staan op zaterdag geprogrammeerd.

Jammer genoeg zijn tickets voor die dag wel al enige tijd uitverkocht, net als combitickets en tickets voor zondag. Enkel voor de vrijdag zijn er nog tickets te verkrijgen. Die dag staan onder andere Goldband, Fatboy Slim, Epica en Krezip geprogrammeerd. Overigens is Måneskin niet de enige winnaar van het Eurovisiesongfestival die naar Paaspop komt, want zondag treedt Duncan Laurence op.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…