Mark Ruffalo speelt de vader van Ryan Reynolds in ‘The Adam Project’

Goed nieuws voor de fans van Mark Ruffalo en Ryan Reynolds. Want de twee zullen binnenkort te zien zijn in een film over tijdrijzen als vader en zoon. In The Adam Project zullen ook onder andere Zoe Saldana, Jennifer Garner en Catherine Keener rollen spelen.

Met z’n 53 lentes is Mark Ruffalo amper negen jaar ouder dan Ryan Reynolds. En toch spelen de twee topacteurs binnenkort vader en zoon. De film waarin Ruffalo en Reynolds samen te zien zullen zijn, heet The Adam Project.

Vader terugvinden

Ryan Reynolds neemt de hoofdrol in de film voor z’n rekening. Z’n personage reist terug in de tijd om met de jongere versie van zichzelf te praten. Op die manier probeert het personage van Reynolds z’n vader terug te vinden. Die vader is een fysicus, gespeeld door Mark Ruffalo. Catherine Keener (Being John Malkovich) speelt de slechterik in de The Adam Project.

Welke rollen Zoe Saldana en Jennifer Garner zullen spelen, is nog niet bekend. Ruffalo ziet het alleszins zitten. “Ik verheug me er al op om deel uit te maken van deze indrukwekkende cast en om m’n zoon, Ryan Reynolds, te commanderen”, schreef de acteur op Twitter.

Marvel

Momenteel bevinden Mark Ruffalo en Ryan Reynolds zich allebei in het Marvel Cinematic Universe. Maar da’s nog niet zo lang het geval. Ruffalo speelt al jarenlang de Marvel-superheld Bruce Banner/Hulk. Reynolds speelt eerder een antiheld, Deadpool.

Dat personage is eigenlijk van Fox en had daar twee solofilms. Maar Disney (dat ook Marvel bezit) heeft Fox gekocht. Fans waren bang dat dat de doodsteek van Deadpool zou worden, maar niets is minder waar. De derde film in de reeks is namelijk in productie bij Marvel.

Connecties

Ryan Reynolds is niet de enige The Adam Project-acteur waar Mark Ruffalo een connectie mee heeft. In Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame speelt Zoe Saldana namelijk ook een rol, die van Gamora. Met Jennifer Garner stond hij dan weer op de set van 13 Going on 30 en met Catherine Keener is hij te zien in Begin Again.

The Adam Project zal te zien zijn op Netflix. Wanneer de film precies verschijnt, is voorlopig onbekend.

Meer
Lees meer...