Miley Cyrus zorgt voor ‘good vibes’ in deze coronatijden: zangeres maakt dagelijkse online talkshow ‘Bright Minded’

Miley Cyrus zorgt voor 'good vibes' in deze coronatijden met dagelijkse online talkshow 'Bright Minded'
Instagram: mileycyrus

Nu iedereen thuiszit, zijn er nog weinig dingen waar mensen echt naar uitkijken. Aan die negatieve gevoelens wil Miley Cyrus iets doen. De Amerikaanse zangeres lanceerde vorige week een dagelijkse talkshow op haar Instagram. Van maandag tot vrijdag maakt ze Bright Minded, waar ze het met bekende sterren over de coronasituatie heeft, en daarnaast ook veel interactie heeft met haar fans.

Er zijn veel artiesten die de Instagram-app sinds de lockdown niet links hebben laten liggen. Iedere avond is er wel minstens één artiest die een liveshow doet via Instagram Live, maar Miley Cyrus pakt het anders aan. De zangeres maakt er een uitdaging van om met haar zelfbedachte talkshow Bright Minded mensen door deze crisis te halen. Dat doet ze door iedere week bekende gasten uit te nodigen via Instagram Live en het met hen over het leven te hebben. Daarnaast maakt ze ook plaats voor meditatie oefeningen en geeft ze tips om je eigen welzijn op punt te houden.

Bekende gasten

Miley Cyrus ontvangt iedere dag drie bekende gasten, waarmee ze elk apart live gaat via Instagram. Met hen heeft ze het over de meest uiteenlopende onderwerpen, die ze vooraf heeft opgesteld. In Bright Minded staat iedere letter namelijk voor een onderwerp. Blessings (…), Reliable sources (betrouwbare bronnen), Immune booster (booster voor je immuunsysteem), Getting active (actief worden), Healthy anxiety (gezonde angst), Thoughts (gedachten), Memories (herinneringen), Inflammation (…), Negative thoughts (negatieve gedachten), Dedicating 15 minutes to something new (15 minuten spenderen aan iets nieuws) en Sleep (slaap).

Elke dag krijgt Miley de grootste sterren over de (digitale) vloer. Zo begon ze vorige week met Demi Lovato, waarmee ze het over hun vriendschap had en had ze ook nog gesprekken met onder andere Hailey Bieber en Rita Ora. Met die laatste had ze een heel emotioneel gesprek over de angsten die veel mensen hebben rond het coronavirus. Deze week koos Miley voor twee familieleden, zus Noah en vader Billy Ray Cyrus, maar waren er nog een aantal grote sterren van de partij.

Op woensdag organiseerde Miley Women Wednesday met Reese Witherspoon, Bibi Rexha, Dua Lipa en Hilary Duff. Over die laatste had ze nog een leuke anekdote te vertellen. Het is blijkbaar dankzij Hilary Duff dat Miley auditie is gaan doen voor Disney en dus later in Hannah Montana terechtkwam. “Ik wou niet beroemd worden, ik wou Hilary Duff zijn”, biechtte ze op tijdens de livestream.

“Dit had ik gemist”

In de podcast van Zane Low op Apple Podcasts was de zangeres eerlijk over hoe ze zich erbij voelt. “Eerlijk gezegd mis ik weinig dingen uit de buitenwereld. Ik besef nu vooral dat ik het dagelijks in contact staan met mijn fans enorm gemist heb. Dat is sinds Hannah Montana geleden”, vertelde ze. In één van haar afleveringen praat Miley trouwens ook met Emily Osment, haar oud-collega uit de Disney-show. “Dit initiatief help me om liefde te blijven voelen in deze donkere tijden.”

Ondertussen is Bright Minded uitgegroeid tot een groot succes. Cyrus schreef zelfs een intro-lied, en maakte zelfs een soort decor voor haar uitzendingen. Alle afleveringen komen na de live-uitzending ook op Mileys Instagramprofiel te staan. Het enige wat nog mist is een wifiverbinding die alles aankan, en gedisciplineerde honden die niet te pas en te onpas over het decor springen. Al vinden we dat laatste nu niet écht een probleem.

Herbekijk de Women Wednesday-aflevering hier:

Gesponsorde artikelen