M&M’s met ‘Nutella’-smaak zijn echt en ze zijn binnenkort verkrijgbaar

M&M’s met ‘Nutella’-smaak zijn echt en ze zijn binnenkort verkrijgbaar

M&M’s komt binnenkort met dé innovatie op snoepgebied: ze zullen ook Nutella-snoepjes op de markt brengen. Naast geel, groen, blauw, rood en bruin, zal je nu dus ook je favoriete chocopasta in een snoepje kunnen krijgen. En er was nog wat goed nieuws uit het M&M-kamp.

Twee guilty pleasures die de armen in elkaar slaan op één ultieme snack te brengen? Daar lijken de plannen van M&M’s toch veel van weg te hebben. De chocoladefabrikant brengt binnenkort namelijk een nieuwe smaak uit: hazelnoot! Omdat de nieuwe M&M’s zullen gevuld worden met hazelnootpasta (en dus niet met de noot zelf) legt iedereen uiteraard de link met Nutella. Njam!

Hoe weet je dat de winter begonnen is? Als M&M’s en Starbucks deze smaak lanceren.

Releasedatum

Hoewel het niet om een échte samenwerking gaat, kunnen wij alleen maar juichen bij het vooruitzicht. Toch zijn er helaas een paar nuances die we je moeten meegeven. Om te beginnen zal het nieuwe soort M&M’s toch maar in 2019 in de winkelrekken liggen. En ja, over de locatie hebben we helaas ook zeer slecht nieuws.

Want zoals bijna alle goede dingen, zullen de M&M’s eerst gelanceerd worden in de Verenigde Staten. Da’s logisch, daar hebben ze namelijk sowieso meer M&M-smaken dan wij hier in België. Wij krijgen enkel de standaardvarianten: blauw, rood, zwart, groen, geel en bruin, mét noot of crispy en zonder. Maar in de Verenigde Staten is dat een heel ander verhaal.

Smaken alle M&M’s en Skittles nu hetzelfde?

Smaken M&M’s

Daar bestaan namelijk de volgende varianten al: melkchocolade, zwarte chocolade, witte chocolade, pindanoten, amandelen, hazelnoot, pindakaas, chocolade-pinda, aardbei-pindakaas, muntchocolade, kaneel, pumpkin spice, witte chocolade-pepermunt, peperkoek, mokka, koffie, honing en chili, sinaasappel-chocolade, kersen, framboos, ananas, kokosnoot en appel. En dat is nog lang niet alles. Maar het is dus logisch dat deze chocopasta-M&M’s in de VS mogen debuteren.

Bizarre gevolgen van brexit? Minder chocolade in snoep.New Link

Of ze ook naar hier komen, is ook helemaal nog niet zeker. Zoals je aan de lange lijst hierboven kan zien, trekt België daar wel vaker aan het kortste eind. Maar er is nog goed nieuws: M&M’s zouden binnenkort ook in candybarvorm komen. Chocolade met een snoeprand in een chocoladereep? We doppen die dan wel zelf in de Nutella, toch?

Méér Nutella? Hier zijn meer dan 100 recepten met het goedje.

iStock

Gesponsorde artikelen