Netflix deelt eerste beelden van allerlaatste afleveringen van ‘The Crown’

De succesreeks The Crown zit er, na meer dan zeven jaar, bijna op. Binnen iets meer dan twee weken verschijnen de laatste zes afleveringen op Netflix. Daarin doen enkele nieuwe gezichten hun intrede en die kan je nu al zien op de eerste beelden van het slot van The Crown.

Sinds donderdag 16 november kan je op Netflix terecht voor het eerste deel van het zesde en laatste seizoen van The Crown. Daarin zien we onder andere een jonge prins William en Harry. Daarnaast wordt ook het overlijden van prinses Diana getoond. De manier waarop de makers dat deden zorgt al lange tijd voor heel wat opschudding, zowel bij medewerkers van de reeks als nu ook bij veel kijkers.

Kate Middleton

Maar ondertussen gaat het verhaal van het Britse koningshuis verder en dus krijgen we op donderdag 14 december zes nieuwe afleveringen van The Crown. Daarin doen enkele nieuwe gezichten hun intrede. Prins William en Harry zijn ondertussen enkele jaren ouder en dus worden zijn door twee andere acteurs gespeeld. Het gaat respectievelijk om Ed McVey en Luther Ford.

Daarnaast zal ook Meg Bellamy haar intrede doen als Kate Middleton. Zij doet dat op een wel heel opvallende manier. The Crown toont Kate namelijk tijdens een modeshow voor het goede doel van de St.-Andrew’s University. Zij droeg toen een doorschijnende jurk met daaronder zwart ondergoed. Volgens de overlevering was dat het moment waarop William besefte dat hij meer wou dan een goede vriendschap met Kate.

Meg Bellamy als Kate Middleton (midden) – Bron:: Justin Downing / Netflix
Bron: Justin Downing / Netflix

Deel 2

In het tweede deel van The Crown zien we verder ook hoe William het aanvankelijk moeilijk heeft om zijn leven weer op te nemen na de dood van zijn moeder. De koninklijke familie krijgt dan weer af te rekenen met een heel wisselende publieke opinie.

Ter ere van haar gouden jubileum overdekt Queen Elizabeth II dan weer de toekomst van de monarchie. Die ziet er na het huwelijk van Charles (Dominic West) en Camilla (Olivia WIlliams) en de intrede van Kate als vriendin van William namelijk ineens helemaal anders uit. De reeks zal uiteindelijk eindigen in het jaar 2005.

Bron: Justin Downing / Netflix
Bron: Justin Downing / Netflix
Bron: Justin Downing / Netflix
Bron: Justin Downing / Netflix
Bron: Justin Downing / Netflix
Bron: Justin Downing / Netflix

Het eerste deel van seizoen 6 van The Crown staat al op Netflix, het tweede deel volgt op donderdag 14 december.

Meer
Lees meer...