Netflix Games pakt binnenkort uit met eerste first-person shootergame ‘Into the Dead 2: Unleashed’

Sinds eind vorig jaar kan je op Netflix enkele videogames spelen. Voorlopig gaat het daarbij om eenvoudige spelletjes en games geïnspireerd op de Netflixreeksen als Stranger Things. Maar daar zal binnenkort verandering in komen, want Netflix komt met z’n eerste first-person shootergame.

Netflix wil verder inzetten op het gamingsegment van z’n streamingdienst. In november verschenen er al een aantal spelletjes in de catalogus, maar nu komt de streamingdienst met een heuse first-person shootergame.

Into the Dead 2: Unleashed

Netflix Games komt binnenkort met het spel Into the Dead 2: Unleashed. Dat wordt een first-person shooter game, dat zich afspeelt tijdens een zombie-apocalyps. Volgens de streamingdienst zou het gaan om “de ultieme combinatie van een runner- en shootergame”.

Helemaal nieuw is Into the Dead 2: Unleashed niet. Het spel, dat ontwikkeld is door het Nieuw-Zeelandse bedrijf PikPok, was al beschikbaar als mobiel spel voor Android en iOS. In het spel moeten spelers het opnemen tegen zombies. Dat worden er – zoals dat gaat bij zombies – steeds meer. Het spel zal bestaan uit verschillende levels, waarbij je verschillende settings tegenkomt die elk hun eigen uitdagingen met zich meebrengen.

Fans hopen dat Netflix een eigen toets geeft aan het spel met verwijzingen naar de verschillende zombiereeksen en -films in zijn catalogus. Zo zijn The Walking Dead en Army of the Dead op Netflix te vinden en scoorde het recent nog met de Zuid-Koreaanse zombiereeks All of Us Are Dead. Het spel zou nog deze maand verschijnen op Netflix. Net zoals de andere games van Netflix Games zal het spel gratis zijn voor abonnees van de streamingdienst.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...