Netflix maakt het officieel: ‘Bridgerton’ seizoen 2 komt eraan

Fans van series, prachtige kostuums, moderne nummers in een klassiek jasje en seks, verenig u. Want Bridgerton krijgt officieel een tweede seizoen! Netflix stuurde dat nieuws net de wereld in via een filmpje vol beelden uit het eerste seizoen van Bridgerton.

Bridgerton seizoen 2 komt eraan! Da’s het “grote nieuws” dat Netflix eerder deze week aankondigde. Fans van de serie hoopten al dat dat het nieuws zou zijn. En ze hebben nu dus gelijk gekregen. Netflix maakte de komst van het tweede seizoen van Bridgerton bekend met een kort filmpje. Dat bestaat volledig uit beelden uit het eerste seizoen van de reeks.

Mooiste momenten

In de korte video (hij duurt maar een goeie halve minuut) krijgen we de mooiste momenten uit het eerste seizoen van Bridgerton te zien. Simon (Regé-Jean Page) en Daphne (Phoebe Dynevor) die voorzichtig elkaars hand aanraken? Check.

Pen (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton) die samen dansen? Check. Matchmakers Lady Bridgerton (Ruth Gemmell) en Lady Danbury (Adjoa Andoh)? Dubbel check. Nog meer Simon en Daphne, terwijl ze samen dansen, samen in bed liggen of in de regen staan? Check, check check!

Bridgerton seizoen 2

Op nieuwe beelden zullen Bridgerton-fans nog even moeten wachten. In de video maakte Netflix namelijk niet bekend wanneer het tweede seizoen van de enorm populaire reeks zal verschijnen. De kans is (jammer genoeg) groot dat we nog een tijdje geduld zullen moeten hebben.

Actrice Phoebe Dynevor heeft namelijk tijdens een interview laten vallen dat de coronacrisis wel eens voor serieuze vertraging bij de opnames zou kunnen zorgen. “Het is een heel intieme show”, benadrukte ze. “Het zou me enorm verwonderen dat we het onder de coronamaatregelen zouden kunnen filmen.”

Wat er in het tweede seizoen van Bridgerton zal gebeuren, valt nog af te wachten. Maar als Netflix de boekenreeks van Julia Quinn volgt, komt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) als volgende aan de beurt. Daarna volgen de andere Bridgerton-kinderen.

Klaar met Bridgerton bingen en op zoek naar iets nieuws? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...