Netflix deelt trailer voor ‘Seoul Vibe’, een nieuwe Zuid-Koreaanse film die doet denken aan ‘Fast & Furious’

Met Seoul Vibe lanceert Netflix heel binnenkort opnieuw een Zuid-Koreaanse blockbuster. De actiefilm, die door de vele racescènes soms doet denken aan de Fast & Furious-franchise, verschijnt op 26 augustus 2022 op de streamingdienst en kreeg nu een eerste trailer.

Vorige week verscheen op Netflix al Carter, een razend spannende Zuid-Koreaanse thriller. Het is maar een van de vele Koreaanse projecten die de streamingsdiensten de afgelopen jaren gelanceerd heeft. Het reserveerde daarvoor namelijk maar liefst 750 miljoen dollar (728 miljoen euro). Dat resulteerde al in heel wat succesvolle Zuid-Koreaanse series, waarvan meest recent nog Money Heist: Korea – Joint Economic Area.

Sanggye-dong Supreme Team

Het volgende prestigeproject uit Zuid-Korea is de film Seoul Vibe. De film toont een groep van gearheads onder de naam Sanggye-dong Supreme Team. Zij worden voorafgaand aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul ingeschakeld om een verdachte zaak rond smeergeld en omkoperij op te lossen.

Het team bestaat uit vijf leden. Dong-wook, gespeeld door Yoo Ah-in (Burning, Hellbound) is de leider van de groep en beschikt over perfecte driftskills, John Woo, gespeeld door Go Kyung-pyo (Reply 1988, D.P.), is de dj van de bende, Bok-nam, gespeeld door Lee Kyoo-hyung (Prison Playbook, All of Us Are Dead), is de menselijke gps die de straten van Seoul van buiten kent, Yoon-hee, gespeeld door Park Ju-hyun (Zombie Detevtice, Extracurricular), is de vrouw van de groep en beste motorrijder en tot slot Joon-gi, gespeeld door Ong Seong-wu (At Eighteen en ex-lid van K-popgroep Wanna One), is de monteur van Sanggye-dong Supreme Team.

Jaren 80

Samen zal de groep moeten proberen een witwasbende te ontmaskeren en de waarheid zien te achterhalen. Dat doen ze in een decor dat dateert uit de jaren 80. Verwacht je dus maar aan kleurrijke visuals, funky muziek, vintage mode en retro auto’s.

Bekijk hier de trailer van Seoul Vibe:

Seoul Vibe is vanaf 26 augustus 2022 te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd nog iets anders om te bekijken, check dan onze lijst met de 50 beste series.

Meer
Lees meer...