Netflix onthult teaser ‘The School for Good and Evil’ met Charlize Theron en Kerry Washington

De onthullingen en teasers van Netflix Geeked Week 2022 zijn nog niet gedaan! Zo krijgen we nu een eerste blik op de langverwachte verfilming van de fantasyroman The School for Good and Evil van Soman Chainani. Daarin spelen niemand minder dan Charlize Theron en Kerry Washington de hoofdrollen.

Netflix onthulde onlangs voor het eerst iets van de aankomende fantasyfilm The School for Good and Evil met Charlize Theron en Kerry Washington. Die is gebaseerd op het eerste, gelijknamige boek uit de zesdelige internationale bestsellerreeks van Soman Chainani. Paul Feig (A simple Favor, Spy, The Heat, Bad Teacher, Last Christmas) is de regisseur van dienst.

Netflix

The School for Good and Evil

Het verhaal draait rond de beste vriendinnen Sophie (Sophia Anne Caruso) en Agatha (Sofia Wylie). Terwijl Sophie ervan droomt om een prinses te zijn, heeft Agatha het eerder in zich om een heks te worden. De meisjes worden meegenomen – of eerder meegesleurd – naar The School for Good and Evil. Daar worden gewone jongens en meisjes namelijk opgeleid tot sprookjeshelden en -schurken. Een wereld die we kunnen vergelijken met die uit de Disneyfilms Descendants. Zo zijn Kapitein Haak, Assepoester en Sneeuwwitje enkele oud-studenten.

Bij de aankomst in de school gebeurt er echter een foutje. Sophie belandt zo in de school voor de schurken onder leiding van Lady Lesso (Theron). Intussen moet Agatha het zien uit te houden tussen de prinsessen in de school van de helden. Daar heeft Professor Dovey (Washington) het voor het zeggen. Volgens The School Master (Laurence Fishburne) kan enkel de kus van de ware liefde de regels veranderen en de meisjes naar hun rechtmatige school sturen. Maar wat als dit hele misverstand toch geen vergissing was?

Eerste officiële teaser

De eerste teaser trailer voor de aankomende fantasyfilm is vrij kort. Daarin horen we een voice-over van Theron, waarbij we wel voor het eerst zien hoe haar en Washingtons personages eruitzien. Op het einde zien we ook hoofdrolspeelsters Wylie en Caruso als Agatha en Sophie. Zij worden ontvoerd en meegenomen naar de school door een soort vliegend wezen.

De hoofdrollen zijn dus weggelegd voor Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso en Disneyster Sofia Wylie. Daarnaast bestaat de cast nog uit Laurence Fishburne, Michelle Yeoh, Shadow and Bone-acteur Kit Young, Jamie Flatters, Earl Cave, Demi Isaac Oviawe, Freya Parks, Kaitlyn Akinpelumi, Holly Sturton, Emma Lau, Briony Scarlett en Alex Cubb.

De film zou ergens deze herfst uitkomen, maar een exacte releasedatum is er nog niet.

Bekijk hieronder de eerste officiële teaser van The School for Good and Evil:

Liever een serie? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...