Netflix organiseert ‘Stranger Things’-experience in Nederland

Het tweede deel van Stranger Things 4 komt volgende week, op 1 juli, uit. Om dat te vieren organiseert Netflix Nederland nu een exclusief evenement op een geheime plek in Nederland. Onder de naam The Creel House Experience kunnen fans op 28 en 29 juni 2022 kennis maken met het gelijknamige huis uit de reeks aan de hand van een indrukwekkend licht-en geluidsspel.

Fans hebben er een maand op moeten wachten, maar volgende week komt de ontknoping van Stranger Things 4 op Netflix. Het eerste deel ging eind mei in première en verbrak al meteen het Engelstalige Netflixrecord. Ook de song Running Up That Hill van Kate Bush werd dankzij de serie terug naar de top gekatapulteerd. En dan moet de seizoensfinale nog komen. Maar niet vooraleer Netflix Nederland een heuse Creel House Experience organiseert. Om daarbij te kunnen zijn moet je wel tickets winnen.

The Creel House Experience

Om de ontknoping van Stranger Things 4 te vieren, organiseert Netflix Nederland The Creel House Experience. Dat is een geheimzinnig evenement waarover niet heel veel geweten is. De social media-accounts deelden vandaag een visual met daarbij een link naar een website. “We openen een exclusieve Stranger Things 4-beleving op een geheime locatie in het midden van Nederland! Wil jij naar het verlaten Creel House?”, stond er te lezen.

Om naar die experience te mogen gaan, moet je wel tickets winnen. Dat kan door via de website een aantal vragen in te vullen. Netflix maakt wel meteen duidelijk dat er aan de deelname een aantal voorwaarden zijn verbonden. Zo moet je als deelnemer ouder dan 18 jaar zijn, mag je geen hartklachten of claustrofobie hebben én mag je geen schrik hebben van spinnen. Wij zijn alvast benieuwd naar hoe dat er zal uitzien.

Deelnemen kan via creelhouse.nl.

Meer
Lees meer...