Netflix geeft update over ‘Heartstopper’ seizoen 2

We komen alsmaar dichter bij een nieuw seizoen van Heartstopper. Dat hebben de acteurs van de serie bekendgemaakt in een kerstvideo. Daarin laten ze alvast weten dat het tweede seizoen in de loop van 2023 online komt. Wanneer precies, is nog niet bekend. Maar de kans is groot dat het rond de lente zal zijn.

Enkele weken geleden zijn de opnames van Heartstopper seizoen 2 afgelopen en volgend jaar zullen de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Dat werd al even gedacht, maar is nu dus ook bevestigd. In een nieuwe video wensen de acteurs de kijkers alvast fijne feestdagen.

Heartstopper

In Heartstopper zien we het verhaal van Nick en Charlie. Charlie (Joe Locke) is een jongen van 15 die op een Britse jongensschool zit. Hij is al een tijdje uit de kast, maar dat maakt het voor hem niet zo makkelijk op school. Op een dag komt hij in de klas te zitten met Nick (Kit Connor). Nick is een jaar ouder dan hem en de ster van de rugbyploeg. De twee komen goed overeen en beginnen meer en meer met elkaar op te trekken.

Nog voor de serie Heartstopper op Netflix kwam was er al heel wat aandacht voor. Dat komt door het feit dat de serie gebaseerd is op een bestaande reeks comics van auteur Alice Osman. Maar na de release van de reeks ging de bal pas echt aan het rollen.

Seizoen 2

Het eerste seizoen verscheen in april 2022, dus wordt verwacht dat het tweede seizoen voor april 2023 zal zijn. Dat is nog niet volledig bevestigd, maar in de nieuwste kerstvideo van de fans vertelt acteur William Gao, die Tao speelt, wel dat het er zeker in 2023 komt.

Wat er precies staat te gebeuren, valt af te wachten. Wat we wel weten, is dat we drie nieuwe personages te zien krijgen én dat de groep op schooltrip naar Parijs trekt.

Bekijk de aankondiging hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...