Makers van ‘Naked Attraction’ komen met datingshow waarin kandidaten seks hebben op eerste date

Hoewel je zou denken dat alle soorten datingshows al bestaan, lijkt dat nu toch niet het geval. Verschillende Britse media melden namelijk dat Channel 4, dat eerder al met Naked Attraction en Married At First Sight UK kwam, nu met een nieuw bizar datingprogramma komt. Daarin zouden kandidaten namelijk bij hun eerste ontmoeting al meteen seks hebben. Al gebeurt dat op een speciale manier.

Datingprogramma’s zijn er in allerlei vormen en maten. De laatste jaren worden de nieuwe concepten ons naar het hoofd geslingerd en zien we bijna het bos door de bomen niet meer. Veel van de datingprogramma’s die we in Vlaanderen te zien krijgen, zijn remakes van populaire Engelse shows. Zo kunnen ook wij al jaren genieten van Love Island en Married At First Sight, wat bij ons werd omgedoopt naar Blind Getrouwd.

Maar naast de remakes krijgen we ook vaak de originele programma’s op ons bord. Zo is Naked Attraction vaak bij ons te zien, net als de Britse en Australische Married At First Sight. Maar daar komt binnenkort misschien nog een opvallend nieuw datingprogramma bij.

Sex At First Sight

De Britse zender Channel 4 zou namelijk aan een nieuwe bizarre show werken. Dat meldt The Sun. Het programma zou te vergelijken zijn met Married At First Sight, alleen trouwen de kandidaten niet op de eerste date, maar hebben ze meteen seks. Dat zal niet zomaar gebeuren, maar met behulp van allerlei digitale snufjes.

In de nieuwe show, die nog geen naam heeft, zullen de kandidaten elkaar online beter leren kennen. Dat doen ze met behulp van seksspeeltjes die werken op Bluetooth. Als die eerste ‘ontmoeting’ vlot verloopt, kunnen ze daarna kiezen om elkaar echt te ontmoeten. “De show zal sowieso voor controverse zorgen, maar het kan ook gigantische kijkcijfers met zich meebrengen”, vertelt een bron binnen Channel 4.

Wanneer en of de show uiteindelijk te zien zal zijn, is niet bekend.

Meer
Lees meer...