‘Blind Getrouwd’: Florence blikt met gemengde gevoelens terug op avontuur

Ondanks de moeilijke start van hun huwelijk in Blind Getrouwd zijn Florence en Jiri nog steeds gelukkig samen. Hun relatie begon dan ook maar pas echt vlot te lopen eenmaal de camera’s weg waren. Florence blikt daarom ook met gemengde gevoelens terug op haar deelname aan Blind Getrouwd.

Het meest spannende beslissingsmoment van de vier koppels die door de experten samengesteld zijn, kwam er ongetwijfeld bij Florence en Jiri. De twee leken wel week na week naar elkaar toe te groeien, maar vooral Florence bleef voor de kijker moeilijk in te schatten. Toch was er hoop want Jiri toonde regelmatig veel geduld. Florence leek dat wel te appreciëren en gaf – ondanks haar terughoudendheid – nooit signalen dat ze hun huwelijk wilde opgeven.

Uiteindelijk kozen beiden er dus toch voor om getrouwd te blijven. Dat zorgde voor twee mooie speeches en een heel emotioneel moment in de slotaflevering van het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM. Ondertussen zijn de twee al zeven maanden samen, kijken ze ernaar uit om te gaan samenwonen en denken ze zelfs aan kinderen.

Camera’s

Het mag dus duidelijk zijn dat zowel Florence en Jiri geen spijt hebben van hun deelname aan Blind Getrouwd. Toch geeft Florence toe dat het allerminst gemakkelijk was. “Die camera’s hebben echt een rem op mijn gevoelens gezet. Eenmaal die weg waren, sprong de vonk snel over. En nu laat ik me uiteraard graag knuffelen door Jiri”, zegt ze in TV Familie.

Meer
Lees meer...