Deze nieuwe features kan je verwachten in iOS 17.2

Apple heeft recent de publieke bètaversie van het nieuwe mobiele besturingssysteem iOS 17.2 gelanceerd. Daardoor weten we meteen enkele nieuwe features die mogelijk ook in de volgende officiële update met de nieuwste versie van iOS 17 zullen zitten.

Geluid bij meldingen: In de nieuwste iOS 17.2 bèta is het mogelijk om het standaardgeluid van notifications aan te passen. Daarbij krijg je de keuze tussen een aantal voorgeselecteerde geluiden. Ook de manier waarop je iPhone trilt bij een melding, kan je personaliseren.

Actieknop: De nieuwe actieknop van de iPhone 15 Pro krijgt meer mogelijkheden. Zo zal je die nu ook kunnen gebruiken om meteen bepaalde zinnen te laten vertalen.

Meer Weer- en Klokk-widgets: Momenteel kan je de Weer-widget op je iPhone op drie manieren laten weergeven, maar in de volgende versie van iOS 17.2 zal dat aantal verdubbeld worden. Daarbij is er telkens een verschillende hoeveelheid informatie zichtbaar. Ook de Klok-widget zal er wat anders uitzien, want daarbij worden er ook meer formaten beschikbaar.

Opnames: Je kan op de iPhone 15 en 15 Pro video’s en foto’s maken die direct op een extern toestel opgeslagen worden. Hoe dat in zijn werk gaat, is nog niet helemaal duidelijk.

Journaal-app: Deze nieuwe app van Apple, die je dagelijkse activiteiten en gedachten bijhoudt, krijgt een forse upgrade. De app zal zelf meer suggesties geven, gebaseerd op locaties die je bezoekt, muziek die je beluistert, mensen die ontmoet en nog veel meer. Op die manier kan je foto’s, voice recordings en andere informatie opslaan in de Journaal-app.

Meer
Lees meer...