Om de coronacrisis door te komen: uitgebreide tutorials over alle Adobe-programma’s 97 procent goedkoper

De coronacrisis woedt volop in ons land. De teller staat op op 886 Belgische besmettingen en de overheid gaf het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven en dus zo weinig mogelijk af te spreken. Zin om die tijd op een zinvolle manier te overbruggen? Je kan nu voor een prikje tutorials voor alle Adobe-programma’s downloaden (en je hebt ze voor altijd).

Zijn je digitale, creatieve skills er ook zo triestig aan toe? Heb je toch de ambitie om ooit een bekwame grafisch designer, video editor of digitale animator te worden? Dit is hét moment, want je moet toch thuiszitten.

Voor het volledige pakket betaal je 34 dollar (een dikke 30 euro). Dat is een korting van 97 procent. In ruil krijg je deze 8 lespakketten: 61 uur aan educatieve content!

1. The Complete 2020 After Effects CC Master Class

Adobe

Adobe After Effects is hét programma bij uitstek om professionele bewegende beelden en visuele effecten te maken. Dit pakket bestaat uit 96 lessen, goed voor 11 uur aan beeldmateriaal.

2. Adobe Photoshop CC

Adobe

Deze tutorial legt de focus op het creëren van een professionele, razendsnelle workflow met shortcuts waardoor je uren aan werk bespaart. Dit pakket bevat 107 lessen, goed voor 13 uur aan beeldmateriaal.

3. Adobe Illustrator

Adobe

Een mastersclass in logodesign waarna je tot de top in het vak behoort. Dit pakket bestaat uit 42 lessen, goed voor 5 uur aan beeldmateriaal.

4. Adobe CC Masterclass: Photoshop, Illustrator, Adobe XD, InDesign

Adobe

De basis van Photoshop, Illustrator, Adobe XD, InDesign en meer! Dit pakket bestaat uit 82 lessen, goed voor 12 uur aan beeldmateriaal.

5. Adobe Lightroom Classic CC

Adobe

Bewerk afbeeldingen als een pro op vlak van licht en kleur! Dit pakket bestaat uit 61 lessen, goed voor 6 uur aan beeldmateriaal.

6. Adobe Photoshop CC Course

Adobe

De meest uitgebreide Photoshop-tutorial tot nu toe. Dit pakket bestaat uit 89 lessen, goed voor 8 uur aan beeldmateriaal.

7. Adobe Premiere Pro CC Masterclass

Adobe

Adobe Premiere Pro CC is één van de meest gebruikte videobewerkingsprogramma’s ter wereld. Dit pakket bestaat uit 49 lessen, goed voor 5 uur aan beeldmateriaal.

8. Adobe Spark

Adobe

Met Adobe Spark maak je zelf van nul af video’s, presentaties en posts voor sociale media. Dit pakket bestaat uit 11 lessen, goed voor één uur aan beeldmateriaal.

Meer
Lees meer...