Opnames ‘XO, Kitty’ seizoen 2 afgerond

Goed nieuws voor de fans van XO, Kitty, de spin-off van de To All The Boys-filmreeks over Lara Jeans jongere zusje Kitty. De opnames voor het tweede seizoen van de reeks zijn namelijk afgerond, dat laten de acteurs uit de reeks weten via sociale media.

Het aftellen naar het tweede seizoen van XO, Kitty kan beginnen, want de opnames voor dat seizoen zijn afgerond. De cast maakte het nieuws zelf bekend met verschillende foto’s en filmpjes op sociale media.

XO, Kitty

Iets meer dan een jaar geleden verscheen het eerste seizoen van XO, Kitty op Netflix. Het ging om een spin-off van de filmreeks To All The Boys. Deze keer volgden we niet Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo), maar wel Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara Jean. Zij had een plannetje om dichter bij haar langeafstandsvriendje Dae (Choi Min-young) te zijn én zich ondertussen dichter bij haar mama te voelen: een uitwisseling naar Seoul in Zuid-Korea.

Maar wanneer ze aankomt in Zuid-Korea en haar vriendje wil verrassen, komt Kitty voor een vervelende situatie te staan. Dae heeft namelijk een vriendinnetje, Yuri (Gia Kim). Uiteindelijk wordt het een jaar vol zelfontwikkeling voor Kitty, waarbij ze dichter bij haar mama komt dan ooit en ook zichzelf en haar seksualiteit beter leert kennen. Op het einde van het eerste seizoen stapte Kitty als single op het vliegtuig terug naar huis, maar Minho (Sang Heon Lee) die aanvankelijk vooral anti-Kitty was, biechtte op dat vliegtuig plots op dat hij gevoelens voor haar had. Terwijl Kitty ook zelf aan het twijfelen was over haar gevoelens voor Yuri.

Seizoen 2

Kort na de release van het eerste seizoen liet Netflix al weten dat er ook een tweede seizoen zou komen van de reeks. De opnames voor dat seizoen gingen enkele maanden geleden van start in Seoul in Zuid-Korea. Netflix liet toen ook al meteen weten dat er enkele nieuwe personages hun intrede zullen maken.

En nu laten de acteurs weten dat de opnames voor het tweede seizoen van de reeks erop zitten. Anna Cathcart deed dat eerst met een video van een taart waarop geschreven staat “That’s a wrap on XO, Kitty S2“. Later deelde ze ook nog enkele foto’s van de cast met de boodschap “Bedankt Korea, voor mijn semester in het buitenland”. Anthony Keyvan (Q) deelde zijn favoriete foto’s en video’s van zijn tijd in Zuid-Korea. Ook Regan Aliyah (Juliana) deelde een korte video met de hele cast om het einde van de opnames bekend te maken. Nieuwkomers Audrey Hyunh (Stella) en Sasha Bhasin (Praveena) deelden ook een verzameling van hun mooiste momenten in Seoul.

Er is voorlopig nog geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van XO, Kitty, maar doordat de opnames zijn afgerond, zullen we waarschijnlijk niet heel lang meer moeten wachten op nieuws.

Bekijk hier de video’s en foto’s die de leden van de cast deelden:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...