Acteurs Paul Bettany en David Harbour hinten allebei naar cameo in nieuwe ‘Doctor Strange’

Binnen een aantal weken is het eindelijk zover. Dan weten we welke acteurs er precies allemaal deel uitmaken van de cast van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. En of de film madness wordt, want al maandenlang doen heel wat geruchten de ronde. Zo zou er een hele resem aan cameo’s klaarstaan, die nog gekker zijn dan die in Spider-Man: No Way Home.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness komt op 4 mei 2022 uit in de Belgische zalen. Die dag zal bij de Marvelfans zonder twijfel de geschiedenisboeken ingaan als een van de belangrijkste van het jaar. Nadat Spider-Man: No Way Home op een gigantisch succes kon rekenen door een aantal cameo’s, zal dat met Doctor Strange waarschijnlijk ook het geval zijn.

De eerste trailers lieten ons alvast kennis maken met heel wat personages, waaronder X-Mens Professor X (Patrick Stewart). Maar daar zullen zonder twijfel nog heel wat namen bijkomen. Zo was er al sprake van o.a. optredens van Ryan Reynolds (als Deadpool), Tobey Maguire (als Spider-Man), Tom Cruise (als Iron Man), John Krasinski (als Reed Richards) en nog vele anderen.

Vision

Aan die lijst worden nu ook acteurs Paul Bettany en David Harbour toegevoegd. Beide mannen waren eerder al te zien in het Marvel Cinematic Universe. Bettany speelt al sinds het prille begin Tony Starks computer Jarvis, waarna hij ook de rol van Vision speelde. Dat personage kwam om het leven in Avengers: Infinity War. Ook in WandaVision moesten we nog eens afscheid nemen van hem.

Toch is er altijd een mogelijkheid dat de acteur nog terugkeert. Het Marvel Cinematic Universe heeft namelijk de multiverse betreden, waardoor alles mogelijk is. In een interview met Stephen Colbert zegt de Britse acteur alleszins geen neen. “Dat is een goeie vraag en ik ga eerlijk zijn. Zit ik in Doctor Strange? Ja, nee. Ja, nee. Ik weet het niet. Wat denk jij?”, klonk het.

Alexei

Een andere mogelijke cameo is die van acteur David Harbour als Alexei Shostakov aka Red Guardian. Hij was vorig jaar nog te zien als “vader” van Natasha (Scarlett Johansson) en Yelena (Florence Pugh) in de film Black Widow. Daarna hebben we niks meer gezien over het personage, maar het lijkt ons zeker een mogelijkheid dat hij nog eens te zien zal zijn in een toekomstig project.

De geruchten over een terugkeer kwamen er nadat Harbour op zijn Instagram een video deelde waarin hij reclame maakte voor Tide, een Amerikaans wasproduct. Maar dat wasproduct werd in de video gestolen door een figuur die uit een Doctor Strange-cirkel tevoorschijn kwam. Volgens een aantal fans is dat redenen genoeg om de acteur te verwachten in de film, al lijkt het ons meer een reclamestunt.

Bekijk het interview met Paul Bettany hier:

Bekijk de post van David Harbour hier:

Meer
Lees meer...