‘Physical: 100’ seizoen 2 maakt eerste deelnemers bekend

Eerder deze week maakte Netflix de releasedatum voor het tweede seizoen van Physical: 100 bekend. Daarin zullen honderd deelnemers uit verschillende velden het opnieuw tegen elkaar opnemen in team- en individuele opdrachten om zo uit te maken wie de beste fysiek heeft. Nu heeft Netflix de eerste lading deelnemers bekendgemaakt.

Vanaf dinsdag 19 maart kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100. Daarin zullen we honderd nieuwe deelnemers aan het werk zien en daarvan kennen we nu de eerste 21.

Underground

In Physical: 100 strijden honderd mensen voor de titel van “persoon met de beste fysiek”. In de eerste aflevering stonden honderd spierbundels aan de startlijn. Het ging daarbij om 77 mannen en 23 vrouwen. Deze waren afkomstig uit uiteenlopende velden. Het ging zo om verschillende olympische medaillewinnaars, maar ook brandweermannen, landbouwers, dansers, stuntmensen, muzikanten en militairen. Uiteindelijk was het snowboarder en crossfitter Woo Jin-yong die wielrenner Jung Hae-min kon verslaan in de finale en zo met de overwinning aan de haal ging.

Het eerste seizoen werd een succes voor Netflix, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. Enkele maanden geleden kwamen we ook te weten dat het tweede seizoen een nieuw thema zal hebben. In een persconferentie samen met autoverkoper Jo Jin-hyeong en vrouwelijke worstelaar Jang Eun-sil, fan favorites uit het eerste seizoen, liet maker Jang Ho-gi weten dat het tweede seizoen geïnspireerd is op de mijnbouw in de jaren 50 en 60. Daardoor zal het seizoen zich dan ook ondergronds afspelen.

The Warriors

De komende weken zullen we te weten komen wie de honderd deelnemers van het tweede seizoen worden. Netflix heeft nu de eerste groep van 19 deelnemers gelost. Deze groep kreeg de naam “The Warriors” en bestaat uit vier vrouwen en vijftien mannen.

 1. Kim Dong-hyun, 42 (MMA-vechter)
 2. Hong Beom-seok, 37 (voormalige brandweerman, was ook te zien in het eerste seizoen)
 3. Sim Yu-ri, 29 (MMA-vechtster)
 4. Kang Cheong-myeong (officier bij de kustwacht)
 5. Lim Soo-jin, 29 (bodybuildster)
 6. Ku Sung-hoe, 26 (sergeant bij de special forces)
 7. Ko Jong-hun (special operations unit)
 8. Gibson, 40 (officier bij het Amerikaanse leger)
 9. Park Woo-jin (officier bij de kustwacht)
 10. Seol Young-ho, 30 (MMA-vechter)
 11. Jo Sung-bin, 31 (MMA-vechter)
 12. Ham Young-jin (politieofficier)
 13. Hunter Lee (FBI-diplomaat)
 14. Hwang Mun-kyeong (brandweervrouw, diplomaat)
 15. Jang Sung-yeop, 34 (bodybuilder)
 16. Lee Hyun-woo, 19 (bodybuilder)
 17. Kang Eun-hee, 29 (bodybuildster)
 18. Kim Nam-wook, 31 (bodybuilder)
 19. Kim Min-su, 30 (bodybuilder)

Daarnaast loste Netflix ook al de namen Lee Won-hee, die goud won op de Olympische Spelen in het judo, en Anthony Jung, die goud pakte in worstelen.

Bekijk hier de video met de voorstelling van “The Warriors“:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...