‘Raya and the Last Dragon’ krijgt nieuwe trailer waarin we meer leren over de draak

Disney komt op 5 maart met een nieuwe animatiefilm. Het gaat om Raya and the Last Dragon over de jonge maar dappere Raya die haar volk probeert te redden. De film kreeg al verschillende trailers, maar in de nieuwste krijgen we heel wat meer te zien van het verhaal.

Binnen drie weken verschijnt de nieuwste Disneyfilm van de makers van Moana en Frozen. Het gaat om Raya and the Last Dragon waarin we opnieuw een dappere jongedame aan het werk zien die haar volk probeert te redden.

Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon gaat over de wereld Kumandra. 500 jaar geleden leefden draken en mensen daar harmonieus samen. Tot de draken zichzelf opofferden om de mensheid te redden van het kwaad. Sindsdien leven de verschillende delen van Kumandra los van elkaar en is er van de harmonie niets meer te merken.

In het heden loert het kwaad opnieuw om de hoek. Raya (Kelly Marie Tran), een strijdvaardige jongedame, wil haar volk redden, maar daarvoor heeft ze niet alleen de hulp nodig van de andere volkeren van Kumandra, maar ook die van de laatste overblijvende draak.

Ze gaat op zoek en vindt uiteindelijk de laatste draak, Sisu (Awkwafina), maar die is niet helemaal wat ze ervan verwachtte. Zo geeft Sisu al snel toe dat ze “niet de beste draak” is. Het is dus aan Raya om de draak te trainen in een poging om alle inwoners van Kumandra te redden.

Bekijk hier de nieuwe trailer:

29,99 dollar

De film zal te zien zijn in de filmzalen vanaf 5 maart. Maar in de meeste landen, waaronder België, zijn de filmzalen op dit moment gesloten. Wie de film toch wil zien, kan dat doen via Disney+. De film zal namelijk, net zoals Mulan, ook meteen gereleased worden op de streamingdienst, maar daarvoor zal je – ook net zoals bij Mulan – extra moeten betalen bovenop je abonnement.

Het gaat ook hier om een bedrag van 29,99 dollar. In Nederland kwam dat voor Mulan neer op 21,99 euro, wat we dus waarschijnlijk ook hier mogen verwachten voor Raya and the Last Dragon. Wie iets langer geduld heeft, kan de film natuurlijk binnen enkele maanden bekijken als deel van de Disney+ catalogus.

Raya and the Last Dragon komt op 5 maart in de zalen (als die tegen dan open zijn) en zal vanaf diezelfde dag ook verkrijgbaar zijn via Disney+.

Meer
Lees meer...