Komt reünie Spice Girls er dan toch? Mel B kondigt “groot nieuws” aan voor de vijf leden

Het lijkt steeds waarschijnlijker dat we na meer dan tien jaar opnieuw een volledige reünie krijgen van de Spice Girls met alle vijf de leden. Melanie Brown aka Mel B liet namelijk weten dat er “over een paar weken groot nieuws komt waar ze alle vijf bij betrokken zijn”.

De laatste tournee van de Spice Girls dateert al van 2019. Toen keerden vier leden van de meidengroep tijdelijk terug voor een reünietour. Enkel Victoria Beckham ontbrak daarbij. De laatste keer met zijn vijven op het podium dateert al van 2012 tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. 

Complete reünie?

Sindsdien zijn er echter heel wat geruchten over een complete reünie en die lijken al enige tijd steeds serieuzer te worden. Zo liet Mel C iets meer dan een jaar geleden weten dat ze open staat voor zo’n reünie en afgelopen zomer hintte ook Mel B daarnaar.

Het is die laatste die nu opnieuw een reünie geteased heeft. Tijdens een interview met Today with Hoda & Jenna kwam Scary Spice namelijk met hoopgevend nieuws toen haar gevraagd werd naar een toekomst van de Spice Girls. “Ik zeg dit al een hele tijd, maar nu gaan we over een paar weken echt goed nieuws bekendmaken waar we alle vijf bij betrokken zijn”, zei Mel B daar.

Vijf agenda’s

De zangeres voegde er wel aan toe dat het logistieke een zeer grote opdracht is om hen alle vijf samen te krijgen. “We hebben vijf verschillende agenda’s en hebben allemaal ook kinderen”, zei ze. Toch zullen de vele fans van de Spice Girls volgens haar zeer blij zijn met het aanstaande nieuws.

Meer
Lees meer...