RM (BTS) brengt nummers van ‘Indigo’ live vanuit Dia Beacon-museum in New York

RM van BTS heeft een nieuw optreden gelost. Hij bracht vier nummers van zijn album ‘Indigo’ op vier verschillende locaties in het Dia Beacon-museum in New York. RM omschrijft het optreden zelf als het project van zijn album waar het meeste moeite in gestoken heeft.

RM loste vorige week zijn album ‘Indigo’. Het gaat om het eerste soloalbum van de leider van BTS. De afgelopen week bracht hij zo al bijna elke dag nieuwe content uit. Dat was nu ook niet anders met een opgenomen optreden vanuit het Dia Beacon-museum in New York.

Dia: Beacon

RM is een grote kunstliefhebber en vond voor verschillende nummers op zijn album inspiratie in kunstwerken en kunstenaars. Het mag dan ook niet verbazen dat hij zijn nummers nu live brengt in een museum. RM koos daarbij voor het museum Dia Beacon in New York, dat hij vorig jaar voor het eerst bezocht. Hij deelde toen al enkele foto’s van kunstwerken die nu te zien zijn tijdens zijn optreden.

Tijdens het miniconcert in het Dia Beacon-museum bracht RM vier nummers van ‘Indigo’. Het ging daarbij om de titelsongs Wild Flower (with youjeen) en Still Life (with Anderson .Paak). Daarnaast bracht RM ook twee nummers die hij nog niet live had gebracht: Change Pt. 2 en No. 2 (with parkjiyoon). Vorige week bracht RM ook al enkele andere nummers van zijn album live. Zo bracht hij Yun (with Erykah Badu) en Still Life (with Anderson .Paak) al tijdens zijn Tiny Desk Concert en Forg_tful (with Kim Sawol) en Wild Flower (with youjeen) kregen al een liveversie tijdens de livestream van RM net na de release van ‘Indigo’.

Het Dia Beacon-museum liet via Instagram ook al weten dat er nog een interview met RM zal volgen.

Bekijk hier het optreden van RM in het Dia Beacon-museum in New York:

Meer
Lees meer...