RM (BTS) lost videoclip voor ‘Domodachi (feat. Little Simz)’, waarin hij zelf niet te zien is

RM van BTS deelde op vrijdag 24 mei zijn tweede officiële soloalbum ‘Right Place, Wrong Person’. Het album bestaat uit elf tracks, waarvan er in totaal vijf een videoclip zullen krijgen. De vierde daarvan is nu verschenen. Nadat we in Groin enkel RM te zien krijgen, kreeg Domodachi (feat. Little Simz) een clip zonder de rapper.

Fans van BTS moesten het sinds december zonder ook maar één lid van hun favoriete boyband stellen, want toen begonnen de laatste vier leden van de groep aan hun verplichte militaire dienstplicht. Maar de zes maanden die daarop volgden, waren allesbehalve rustig voor de fans. Zo bracht V een samenwerking en een solosingle uit, verscheen de concertfilm van ‘D-DAY’ van SUGA in de zalen en bracht j-hope een documentairereeks en bijhorend soundtrackalbum uit. Vorige week verscheen dan het tweede soloalbum van RM ‘Right Place, Wrong Person’. Waarvan nu de vierde single een videoclip heeft gekregen.

Domodachi (feat. Little Simz)

Waar RM voor de videoclips van Come back to me en LOST! ging voor sterk uitgewerkte cinematografische verhalen met enkele grote namen voor en achter de camera, kreeg Groin een veel eenvoudigere videoclip. In die clip was namelijk enkel RM te zien die in een Adidas-tracksuit door de straten van Londen loopt. Voor Domodachi (feat. Little Simz) gaat RM voor een heel andere aanpak. In de clip zien we namelijk enkel acteurs en is de rapper zelf dus niet te zien. We zien een kind dat eerst met een ander kind aan het fietsen is, maar nadien in zijn eentje in allerlei vreemde situaties belandt.

Domodachi (feat. Little Simz) is het vierde nummer van het album ‘Right Place, Wrong Person’ dat een videoclip kreeg. Eerder verschenen al de videoclips voor Come back to me, LOST! en Groin. Volgende week, op zondag 9 juni om 17 uur Belgische tijd, verschijnt nog een laatste videoclip. Het is nog niet geweten om welk nummer het zal gaan.

Bekijk hier de videoclip voor Domodachi (feat. Little Simz):

Beluister hier het volledige album ‘Right Place, Wrong Person’:

Meer
Lees meer...