RM (BTS) dropt nieuwe single ‘LOST!’ met opnieuw een cinematografische videoclip

RM, de leider van BTS, heeft zijn nieuwe album ‘Right Place, Wrong Person’ gelost. Enkele weken geleden kregen we daarvan al de eerste single Come back to me te horen en nu is ook de title track LOST! bekend. Net zoals Come back to me kreeg ook LOST! een conceptueel sterk uitgewerkte videoclip.

Sinds de laatste leden van BTS in december 2023 aan hun militaire dienstplicht begonnen, kregen de fans van de groep de afgelopen maanden al een samenwerking en een single van V, een concertfilm van SUGA en een documentairereeks en soundtrackalbum van j-hope. En vanaf vandaag is daar nog een tweede album bijgekomen: ‘Right Place, Wrong Person’ van RM. Het album kreeg als title track LOST!, met een cinematografische videoclip.

LOST!

LOST! gaat over de zoektocht naar antwoorden, waarbij je de kans loopt om verloren te lopen in je eigen gedachten. Met het nummer wil RM zeggen dat dit soort gevoelens normaal zijn en dat ook hij ermee worstelt. Het gaat om een lofi-rapnummer met invloeden uit alternatieve popmuziek.

In de videoclip nemen we een kijkje in het brein van Nam-joon, de echte naam van RM. Daar speelt zich een latenightshow af, waar hij zelf komt optreden als muzikale gast. Vervolgens krijgen we verschillende gedaantes van RM te zien. Zo wordt hij plots een van de presentatoren, maar zien we ook een hele groep RM’s, deze keer wel gespeeld door andere acteurs, samen in de lift staan. Wanneer ze uitstappen, bevinden ze zich in een kantoorruimte, waaruit ze proberen te ontsnappen, maar ze blijven rondlopen in cirkels.

In de komende weken zullen nog drie nummers van het album ‘Right Place, Wrong Person’ een videoclip krijgen. Een vierde nummer zal een livevideo krijgen.

Bekijk de videoclip voor LOST! hier:

Meer
Lees meer...