‘Road House’ met Jake Gyllenhaal vanaf vandaag te vinden op Prime Video

Vanaf vandaag kan je op Prime Video kijken naar de nieuwste film van acteur Jake Gyllenhaal. Het gaat om een remake van de film Road House, waarvoor Jake Gyllenhaal in de huid kruipt van voormalig UFC-vechter Elwood Dalton. Hij belandt bij een Road House waar hij op zijn eigen manier probeert om de orde te bewaren.

Prime Video is vanaf vandaag een opmerkelijke titel rijker. Het gaat om Road House, een remake van de gelijknamige film uit 1989. In 1989 volgde de film James Dalton, gespeeld door Patrick Swayze. Maar nu zal de hoofdrol gespeeld worden door Jake Gyllenhaal.

Road House

In de remake van Road House volgen we Elwood Dalton (Jake Gyllenhaal). Hij is een voormalige UFC-vechter die in het slop belandt. Hij woont in z’n auto en doet mee aan illegale undergroundgevechten. Op een dag ontmoet hij een barvrouw (Jessica Williams), die haar eigen Road House heeft. Ze vraagt hem om voor haar te komen werken als security, want de bar krijgt te maken met enkele onaangename gasten.

In de trailer kregen we zo al te zien dat er heel wat gevochten wordt in de bar en dat er ook enkele botten breken. Daarbij verscheen ook echte UFC-vechter Conor McGregor, die de rol van slechterik Knox speelt. Hij maakt in Road House z’n acteerdebuut. Naast Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain), Jessica Williams (Fantastic Beasts) en Conor McGregor zijn ook Daniela Melchior (The Suicide Squad), Billy Magnussen (No Time To Die), Darren Barnet (Never Have I Ever), J. D. Pardo (F9), Arturo Castro (Narcos), Joaquim de Almeida (Fast X), Gbemisola Ikumelo (Black Ops), Lukas Gage (You), Hannah Love Lanier (Special Ops: Lioness), Travis Van Winkle (FUBAR), B.K. Cannon (Switched at Birth), Dominique Columbus (City of Lies), Beau Knapp (Southpaw), Kevin Carroll (The Leftovers), comedian Bob Menery en voormalige MMA-vechter Jay Hieron te zien in Road House.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Road House:

Meer
Lees meer...