Ruby Rose keert na ‘Batwoman’-drama terug in nieuwe actiefilm ‘Stowaway’

Actrice Ruby Rose, die twee jaar geleden noodgedwongen de reeks Batwoman van The CW moest verlaten, keert nu terug in een nieuwe hoofdrol. Zo zal ze nog naast acteurs Frank Grillo en Patrick Schwarzenegger te zien zijn in de aankomende film Stowaway. Dat meldt Deadline.

Zo’n twee jaar geleden verliet Ruby Rose de serie Batwoman. Dat deed ze naar eigen zeggen niet vrijwillig, maar omdat de omstandigheden op de set onaangenaam en zelfs gevaarlijk waren. Actrice Javicia Leslie nam toen de rol van haar over voor het tweede en derde seizoen. Na al die drama keert Rose nu terug naar ons scherm in de nieuwe film Stowaway.

Stowaway

De nieuwe film volgt de trend van de actiefilms Die Hard en Panic Room en draait om een soort kat-en-muisspel tussen Ruby Rose en drie dieven op een luxueuze jacht. Wanneer het hoofdpersonage geen uitweg ziet omdat ze vastzit op een jacht in het midden van de oceaan moet ze het heft in eigen handen nemen om de inbrekers te verslaan. Daarbij kan ze op niemands hulp rekenen want in de trailer zien we haar enige hoop, een onenightstand (Patrick Schwarzenegger), al meteen overboord springen.

Stowaway is het filmregiedebuut van regisseur Declan Whitebloom. Hij maakte eerder wel al muziekvideo’s voor onder meer Taylor Swift en The Jonas Brothers. Naast Rose (John Wick, The Meg) zien we ook nog Frank Grillo (Captain America, Avengers: Endgame) en Patrick Schwarzenegger (The Staircase, Midnight Sun) in de hoofdrollen.

Waar en wanneer we Stowaway zullen kunnen zien, is niet geweten.

Bekijk hieronder de trailer van Ruby Rose haar nieuwe film:

Meer
Lees meer...