Left Right
scrollTop top

‘Sex Education’: Eric en Otis geven een uitgebreide samenvatting van het vorige seizoen


Sex Education Eric Otis
© Netflix

Het derde seizoen van Sex Education is binnen enkele dagen te zien op Netflix. Om je helemaal voor te bereiden op de terugkeer de populaire reeks deelde de streamingdienst een video waarin Eric Effiong (Ncuti Gatwa) en Otis Milburn (Asa Butterfield) uitgebreid het tweede seizoen samenvatten.

Net als bij heel wat andere reeksen zorgde de coronacrisis ook bij de opnames van Sex Education voor vertraging. De opnames voor het derde seizoen van de Netflix-serie konden door het virus pas later dan gepland van start gaan. Daardoor zal er uiteindelijk exact twintig maanden zitten tussen de release van het vorige en het nieuwe seizoen van Sex Education. Het is dus niet helemaal onlogisch als je je niet meer alles even goed herinnert.

Otis en Eric

Om de kijkers van Sex Education te helpen voor de start van het derde seizoen maakte Netflix een uitgebreide samenvatting van seizoen 2. Die samenvatting deelde het onder de vorm van een talkshow met als hosts hoofdrolspelers Otis Milburn en Eric Effiong.

Zij blikken uitgebreid terug op alles wat er gebeurd is in het tweede seizoen van Sex Education op en rond Moordale Secondary School. Daarbij sparen ze zichzelf niet en krijgen we hun ingewikkelde liefdesleven mooi samengevat. Ook onder andere de outing van Adam Groff, de zwangerschap van Jean Milburn en de ophefmakende musical met hoofdrolspeler Jackson Marchetti komen aan bod.

Bekijk hier de samenvatting van seizoen 2 van Sex Education

Seizoen 3 van Sex Education verschijnt op vrijdag 17 september op Netflix.

Sex Education is te vinden in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…