‘Sex Education’: Ncuti Gatwa verlaat serie na seizoen 4

Ncuti Gatwa heeft er zijn laatste opnamedag ooit opzitten als Eric Effiong in Sex Education. De jonge Britse acteur liet op Instagram namelijk weten dat hij na het vierde seizoen van de Netflixreeks ermee ophoudt. Het is overigens nog niet duidelijk op Sex Education wel een vijfde seizoen zal krijgen.

Het vierde seizoen van Sex Education op Netflix zal er helemaal anders uitzien dan de voorgaande seizoenen. Heel verrassend is dat natuurlijk niet, aangezien we op het einde van het derde seizoen te zien kregen dat Moordale Secondary School, de school waar de reeks zich afspeelde, z’n deuren moest sluiten. Daardoor zal de reeks dus waarschijnlijk ook een heel nieuwe setting krijgen, met heel wat nieuwe studenten en leerkrachten.

Veel nieuwe castleden

De voorbije maanden lieten dan ook al heel wat castleden weten dat ze niet zullen terugkeren in Sex Education. Het ging daarbij om Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily)Fan favorite Ncuti Gatwa keert gelukkig wel terug als Eric Effiong. Daarnaast zijn er ook maar liefst zeven nieuwe namen toegevoegd aan een cast van seizoen 4.

Van dat vierde seizoen zitten de opnames er nu dus zo goed als op. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix zullen verschijnen, is voorlopig nog niet geweten. Het blijft ook afwachten op Sex Education daarna nog verder zal gaan. Dat zal vermoedelijk grotendeels afhangen van het succes van het aankomende seizoen.

Bekijk hier de post van Ncuti Gatwa:

Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...