‘Snowpiercer’ seizoen 3 vanaf nu te zien op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Snowpiercer. Elke week verschijnt er op dinsdag een nieuwe aflevering van de reeks. Die nieuwe aflevering staat telkens om 9 uur op de streamingdienst.

Snowpiercer is terug. Precies een jaar na het tweede seizoen kan je op Netflix nu kijken naar het derde seizoen. Net zoals bij de vorige seizoenen zal er elke week een nieuwe aflevering verschijnen. Wie de hele reeks dus in één keer wil bingen, zal nog moeten wachten tot maart, wanneer de laatste aflevering zal verschijnen.

Snowpiercer

De reeks Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film, geregisseerd door de Zuid-Koreaan Bong Joon-ho, die verschillende Oscars won met zijn film Parasite. Bong baseerde de film dan weer op de Franse graphic novel Le Transperceneige uit 1982, geschreven door Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette.

Het verhaal werd voor de reeks wel licht aangepast, waardoor het zelfs voor wie de originele film heeft gezien, nog steeds een verrassing is. Ondertussen wijkt de serie zelfs al volledig af van de film en is alles dus voor iedereen een verrassing.

Seizoen 3

Op het einde van het tweede seizoen was te zien hoe er opnieuw twee treinen zijn. De grote trein van Mr. Wilford (Sean Bean) en de kleine trein van tien wagons met Layton (Daveed Diggs) en enkele van zijn naaste aanhangers. Het team slaagde er niet in om Melanie (Jennifer Connelly) terug te vinden, maar haar research wisten ze wel op te pikken. Daardoor zijn dé vragen voor het derde seizoen: Is er een nieuwe beschaving mogelijk buiten de trein? En is Melanie nog in leven?

Het derde seizoen van Snowpiercer wordt bovendien nog niet het laatste. Hoofdrolspeler Daveed Diggs liet afgelopen zomer in een post op Instagram weten dat het vierde seizoen officieel besteld is.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van Snowpiercer:

https://youtu.be/eBkA4sNY-uI

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...