‘Snowpiercer’ krijgt vierde seizoen

Dubbel goed nieuws voor de fans van Snowpiercer. De opnames voor het derde seizoen van de reeks zitten er namelijk op én het vierde seizoen is nu ook officieel bevestigd.

Daveed Diggs, die Layton speelt in Snowpiercer, heeft bevestigd dat de populaire reeks na het derde ook nog een vierde seizoen zal krijgen. De eerste twee seizoenen van de reeks zijn bij ons te bekijken via Netflix, waar nieuwe afleveringen verschijnen een dag na ze uitgezonden zijn in de Verenigde Staten.

Snowpiercer

De reeks Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film, geregisseerd door de Zuid-Koreaan Bong Joon-ho, die vorig jaar verschillende Oscars won met zijn film Parasite. Bong baseerde de film dan weer op de Franse graphic novel Le Transperceneige uit 1982, geschreven door Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette.

Het verhaal werd voor de reeks wel licht aangepast, waardoor het zelfs voor wie de originele film heeft gezien, nog steeds een verrassing is. De film van Bong Joon-ho heeft ook een duidelijk einde, maar dat is voorlopig dus nog niet in zicht voor de serie. We kregen al twee seizoenen te zien en er komen dus nog twee extra seizoenen aan.

Bekijk hier de aankondiging van Daveed Diggs:

Seizoen 3

Voorlopig is nog niet bekend wanneer het derde seizoen te zien zal verschijnen, maar volgens Daveed Diggs is het “binnenkort”. Wat wel al geweten is, is dat het opnieuw spannend belooft te worden.

Op het einde van het tweede seizoen was te zien hoe er opnieuw twee treinen zijn. De grote trein van Mr. Wilford (Sean Bean) en de kleine trein van tien wagons met Layton en enkele van zijn naaste aanhangers. Het team slaagde er niet in om Melanie (Jennifer Connelly) terug te vinden, maar haar research wisten ze wel op te pikken. Daardoor is de grote vraag nu: Is er een nieuwe beschaving mogelijk buiten de trein?

Bekijk hier nog eens de trailer van het tweede seizoen van Snowpiercer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...