‘Special Forces: Wie Durft Wint’: Rekruten moeten het tegen elkaar opnemen

Special Forces: Wie Durft Wint gaat maandagavond in de derde aflevering verder met nieuwe en zo mogelijk nog zwaardere uitdagingen voor de acht overgebleven rekruten. Zij nemen het deze keer namelijk niet enkel op tegen de omstandigheden, maar ook tegen elkaar.

Elf bekende Vlamingen die fysiek en mentaal worden uitgedaagd in een woestijn. Dat is de samenvatting van Special Forces: Wie Durft Wint dat te zien is op VTM. Daarin zagen we Koen Wauters, Ann Wauters, Georges-Louis Bouchez, Francisco Schuster, Laura Tesoro, Nick Bril, Steven Laureys, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier en Francesco Planckaert.

In de eerste aflevering van Special Forces: Wie Durft Wint moesten de kijkers al meteen afscheid nemen van ex-wielrenner Francesco Planckaert die tijdens het pompen te diep ging en zijn schouder bezeerde. In aflevering 2 waren ze zelfs twee afvallers. Georges-Louis Bouchez, die eerder al een waarschuwing had gekregen, hield uiteindelijk de eer aan zichzelf. Topchef Nick Bril kreeg dan weer af te rekenen met hevige kniepijn en moest ook opgeven.

Boksmatch

Daardoor blijven er in de derde aflevering van Special Forces: Wie Durft Wint nog acht rekruten over. Voor hen gaat de opleiding bij de Special Forces verder. Daarvoor moeten ze het van cheffen Kevin en Greg in een één op één boksgevecht gedurende één minuut tegen elkaar opnemen. Agressie gebruiken valt duidelijk meerdere van de deelnemers heel zwaar.

Bekijk hier een preview van Special Forces: Wie Durft Wint:

Special Forces: Wie Durft Wint is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...