‘Squid Game: The Challenge’: Dit gaat de winnaar doen met de gewonnen 4,56 miljoen dollar

Sinds de nacht van woensdag op donderdag kan je op Netflix kijken naar de finale van Squid Game: The Challenge. Daarin kom je te weten wie de winnaar is van het eerste seizoen. Het gaat om de 55-jarige Mai Whelan aka #287. Zij haalde het van Sam (#016) en Phill (#451) en werd zo op slag 4,56 miljoen dollar (4,24 miljoen euro) rijker. In een interview met Netflix vertelt ze wat haar plannen zijn met het geld.

Het eerste seizoen van Squid Game: The Challenge zit erop en daardoor kennen we de winnaar. Speler 287, aka de 55-jarige Mai, kon als eerste de juiste sleutel in de kluis stoppen en won zo de gouden bankkaart met daarop maar liefst 4,56 miljoen dollar (4,24 miljoen euro). Maar wat gaat ze doen met dat geld. In een interview met Netflix vertelt ze over haar plannen.

4,56 miljoen dollar

Heel de wereld was recent getuige van het moment waarop Mai op slag multimiljonair werd. Al gebeurde dat niet helemaal op slag. We zijn ondertussen maanden later en Mai heeft haar geld nog niet ontvangen. Dit was natuurlijk nodig om haar overwinning geheim te kunnen houden. Ze deed wel al haar eerste grote aankoop: een zwarte jurk van Ralph Lauren, die ze wil dragen tijdens de interviews na haar overwinning. “Het is een mooie jurk. Ik kon mezelf niet tegenhouden. Maar da’s de enige impulsaankoop die ik plan te doen”, klinkt het.

Mai wil het geld gebruiken om haar huis te renoveren. Daarbij wil ze ook een dock voor een boot laten aanleggen. Daarnaast wil ze ook een deel van haar geld aan het goede doel schenken. “Mijn hart is bij mensen, dieren en de klimaatsverandering. Als we verder doen zoals we nu bezig zijn, dan zal er geen toekomst zijn voor de kleine kinderen die nu opgroeien”, klinkt het.

Inschrijvingen

Wie net zoals Mai een multimiljonair wil worden en bereid is om daarvoor enkele weken in een groen trainingspak door te brengen, kan zich nu inschrijven voor het tweede seizoen van Squid Game: The Challenge. Dat kan via de website squidgamecasting.com.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...