Streamz kondigt nieuwe serie ‘Déjà-Vu’ aan, Natali Broods speelt de hoofdrol

Op 15 maart al lanceert Streamz een nieuwe serie. In Déjà-Vu worden de hoofdrollen gespeeld door Natali Broods, Koen De Graeve, Xenia Borremans en Willem Deschryver. Verder wordt de cast aangevuld met gekende namen als Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans, Barbara Sarafian en Sven de Ridder.

In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Bekijk hier al een fragment uit de reeks:

De reeks werd gedraaid in volle coronacrisis en het was dus een uitdaging om ze gedraaid te krijgen. Regisseur Raf Reyntjens zegt daarover: “Fictie draaien is altijd obstakels overwinnen, maar de coronacrisis was nieuw voor iedereen. De shoot werd verschillende keren uitgesteld en we waren allemaal erg blij toen we groen licht kregen van onze producent. De cast en crew zijn in deze onzekere omstandigheden altijd alles blijven geven en de ontlading was groot toen we drie maanden later dan voorzien de eindmeet haalden. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt mag terecht trots zijn op het resultaat.”

Meer
Lees meer...