Streamz kondigt tweede seizoen ‘2DEZIT’ aan

Goed nieuws voor de fans van 2DEZIT. Streamz heeft namelijk een tweede seizoen van de reeks aangekondigd. Het eerste seizoen kwam pas vorige week op z’n einde, maar het succes bleek zo groot te zijn dat Streamz dus al beslist heeft er een vervolg op te maken.

De serie 2DEZIT werd een jaar geleden aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. Maar toch was er één groot verschil: de serie zou over het leven op de universiteit gaan en niet langer over de middelbare school. Daar komen natuurlijk heel wat nieuwe avonturen bij kijken.

2DEZIT

In de reeks volgen we Lotte (Ninalotte Roose) een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts) pas verhuisd is naar een chaotisch studentenkot.

Hun kotgenoten, Noor (Jente D’Hose), Niko (Ferre van den Broeck), Cem (Nidal van Rijn) en Amy (Lauren De Bie) nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid. Als ze op een dag beslissen om een ‘open relatie’ te hebben, lijkt dat toch niet het beste idee.

Vervolg

Sinds de release eind september stond 2DEZIT elke week op nummer 1 als best bekeken reeks. Daarmee deed het zelfs beter dan House of the Dragon. Het is dan ook geen verrassing dat de makers meteen een tweede seizoen aankondigen.

“We zijn erg blij dat de serie zo gesmaakt werd door de kijker. Het bewijst opnieuw hoe belangrijk en waardevol kwalitatieve fictie van eigen bodem is”, klinkt het bij productiehuis Sputnik Media.

Bekijk de trailer van 2DEZIT hier:

Meer
Lees meer...