Stromae lost samenwerking met Camila Cabello met hilarische ‘Love Island’-inspired videoclip

Stromae heeft de nieuwe versie van zijn nummer Mon Amour op de wereld losgelaten. De Belgische zanger werkte daarvoor samen met de Cubaans-Amerikaanse zangeres Camila Cabello. De samenwerking kreeg ook meteen een opvallende videoclip.

Stromae heeft een nieuwe versie van zijn nummer Mon Amour uitgebracht. Dat nummer was al te vinden op zijn nieuwste album ‘Multitude’, maar kreeg nu een versie met de populaire zangeres Camila Cabello. Het nummer kreeg ook meteen een wel heel opvallende videoclip.

Mon Amour

Er is niet al te veel gesleuteld aan het zomerse nummer Mon Amour. Wel kreeg Camila Cabello haar eigen strofe in het nummer. De Cubaans-Amerikaanse zangeres zingt daarbij voornamelijk in het Engels, maar ze haalt bij momenten ook haar beste Frans boven.

Stromae zou natuurlijk Stromae niet zijn als hij geen bijzondere videoclip maakte voor het nummer. Die clip ziet eruit als een datingshow à la Love Island, Temptation Island en Ex on the Beach. Stromae en Camila zijn daarbij twee van de kandidaten samen met een hele hoop anderen. Zowat elk datingshowcliché passeert de revue in de videoclip. Zo krijgen we de voorstellingsronde zoals we die kennen uit Temptation Island en dramatisch koffers uit het raam slingeren zoals in Ex on the Beach. Het is zo een heel andere videoclip dan de vorige twee clips van Stromae. De videoclips van L’enfer en Fils de joie waren namelijk een stuk emotioneler. Maar zo bewijst Stromae opnieuw zijn indrukwekkende verscheidenheid.

Bekijk hier de videoclip voor Mon Amour met Camila Cabello:

Meer
Lees meer...