Taylor Swift debuteert ‘This Love (Taylor’s Version)’ in Amazons ‘The Summer I Turned Pretty’ teaser trailer

Toen het nummer This Love verscheen op Taylor Swifts album ‘1989’ uit 2014, kreeg het nogal weinig aandacht. Dat was vooral vanwege de andere, spraakmakendere songs op dat album. Maar fans zullen het nummer nu niet snel over het hoofd zien. De remake van het lied, This Love (Taylor’s Version), debuteerde namelijk onlangs in de teaser trailer van de nieuwe Amazon Prime Video-reeks The Summer I Turned Pretty. De volledige song is intussen ook via alle gekende kanalen te beluisteren.

Er is heel wat voor Swifties om enthousiast over te worden. Taylor Swift debuteerde namelijk recent de heruitgebrachte versie van haar nummer This Love. Het is te horen in de teaser trailer van een aankomende reeks van Amazon Prime Video. Het is echter nog afwachten om te zien of dit echt betekent wat het lijkt te beteken. Dat het volgende album dat Swift zal heruitbrengen onder Taylor’s Version ‘1989’ zal zijn. Daar komt het nummer This Love namelijk oorsponkelijk van.

This Love

Swift had al hints laten vallen waarbij leek dat het album ‘1989’ de volgende in het rijtje zou zijn om te worden heruitgebracht. Er is alleen één ding waardoor veel fans niet te snel geneigd waren om iets te veronderstellen. Swift bracht namelijk al een nummer opnieuw uit van dat album: Wildest Dreams (Taylor’s Version). Hierdoor dachten fans dus al dat ‘1989’ de volgende zou zijn, maar in plaats daarvan bracht ze eerst Fearless (Taylor’s Version) uit.

This Love was naar verluidt het eerste nummer dat geschreven werd voor het album ‘1989’. Het was ook de enige single op het album dat mede geproducet werd door de man die haar medewerker was op haar vorige vier albums, Nathan Chapman. Maar het was ook het enige nummer op ‘1989’ dat ze solo schreef.

Naast het debuut van de heruitgebrachte song This Love (Taylor’s Version) in de teaser trailer van The Summer I Turnerd Pretty hoorden we Swift onlangs nog in een andere trailer, namelijk in die van de aankomende film Where the Crawdads Sing van producer Reese Witherspoon. Hierin hoorden we echter een fragmentje van een gloednieuwe song genaamd Carolina.

The Summer I Turned Pretty

The Summer I Turned Pretty-serie verschijnt vanaf 17 juni op Amazon Prime Video. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han. Zij schreef ook de populaire To All The Boys-boekenreeks. Han tekende onlangs een exclusieve deal met Amazon Prime Video en is dus ook de showrunner voor de aankomende serie.

The Summer I Turned Pretty volgt het leven van Isabel ‘Belly’ Conklin (Lola Tung). Isabel is een gewoon tienermeisje dat een zomervakantie doorbrengt met haar moeder en oudere broer. Plots raakt ze echter verwikkeld in een driehoeksverhouding met een jeugdvriend en zijn broer.

De reeks kreeg onlangs een eerste teaser trailer. Daarin krijgen we dus voor het eerst de remake van Taylor Swifts This Love te horen.

Bekijk en beluister de teaser trailer hier:

Meer
Lees meer...