‘The Crowded Room’ met Tom Holland vanaf nu te zien op Apple TV+

Dat Apple TV+ al langer werkt aan een uitgebreider aanbod, is geen geheim. Vanaf vandaag kan je op de streamingdienst terecht voor de serie The Crowded Room, een psychologische thriller. In de hoofdrol zien we Tom Holland, die na deze zware rol besliste even op te houden met acteren.

Naast Netflix, Disney+ en HBO Max is ook Apple TV+ zich de laatste maanden aan het opwerken binnen de wereld van de streamingdiensten. De eerste succesvolle reeks was The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, maar de populairste is op dit moment Ted Lasso. Die reeks eindigde vorige week met een derde seizoen.

Zo komt er dus ruimte voor nieuwe projecten. En een van die projecten is The Crowded Room met Tom Holland in de hoofdrol. In tegenstelling tot vele andere, komische series op de streamingdienst, is The Crowded Room een psychologische thriller.

The Crowded Room

De reeks vertelt het verhaal van Danny Sullivan (Tom Holland) en speelt zich af rond het jaar 1979. De jongeman wordt opgepakt voor een zware misdaad en een onderzoeker probeert het mysterie op te lossen. Tijdens de ondervraging van Sullivan krijg je als kijker te zien wat de beweegreden van de man is en hoe zijn opvoeding, trauma en ervaringen invloed hebben gehad op de keuzes die hij maakte.

Vandaag, op 9 juni 2023, kwamen de eerste drie afleveringen op Apple TV+. De volgende afleveringen volgen wekelijks op vrijdag.

Pauze

Dat de rol een zware indruk heeft achtergelaten op acteur Tom Holland, is een understatement. Enkele dagen geleden maakte Holland namelijk bekend dat hij tijdelijk zal stoppen met acteren. “Ik kreeg te maken met emoties die ik nog nooit had gevoeld”, vertelt hij aan Extra. “Ik merkte dat ik een pauze nodig had. En die ga ik nu ook nemen, één jaar lang. Dat toont ook hoe zwaar ik deze reeks vond.”

Bekijk de trailer van The Crowded Room hier:

De eerste drie afleveringen van The Crowded Room zijn nu te zien op Apple TV+.

Meer
Lees meer...