‘The Crown’: Dit is wanneer seizoen 6 zal verschijnen

Op dit moment is Netflix nog druk bezig aan het zesde seizoen van The Crown, maar toch is al bekend wanneer de nieuwe afleveringen zullen verschijnen. Netflix maakte namelijk bekend dat fans het laatste seizoen in het begin van de herfst kunnen verwachten. Dat is ongeveer in dezelfde periode als het vijfde seizoen vorig jaar.

Het einde van de successerie The Crown komt eraan. Dat het zesde seizoen het laatste zou zijn, dat was al even bekend. Maar nu heeft Netflix ook laten weten dat dat seizoen in de herfst al zal verschijnen. In dat seizoen zien we de universiteitsjaren van prins William en Harry én zien we ook de laatste dagen van prinses Diana. Iets wat in het Verenigd Koninkrijk alvast voor heel wat ophef zorgt.

The Crown

De Netflixserie The Crown volgt het volledige verhaal van Queen Elizabeth. Dat zorgt er ook meteen voor dat de verschillende seizoenen zich soms niet meteen na elkaar afspelen. Zo begon het allereerste seizoen in 1947 en startte het vijfde in de jaren 90. Het nieuwe seizoen zal daarop verdergaan en zal naast de dood van Diana ook de jeugd van prins William en Harry in beeld brengen.

Daarvan deelde Netflix enkele weken geleden al de eerste beelden. Met een nieuw decennium in zicht, begint prins William (Ed McVey) aan de universiteit in St Andrew’s, vastbesloten om een zo normaal mogelijk leven te leiden nu het nog kan. Kate Middleton (Meg Bellamy) uit Berkshire begint ook aan de universiteit. Wanneer ze elkaar voor het eerst op de campus ontmoeten, begint een nieuwe romance en daarmee een nieuwe toekomst voor The Crown.

Releasedatum

Een officiële releasedatum voor het laatste seizoen is er niet. Maar toch maakte Netflix nu bekend dat het in de loop van de herfst op de streamingdienst zal verschijnen. Daarna kan Netflix zich zonder twijfel opnieuw opmaken voor bakken kritiek.

Eerder maakte Netflix al bekend dat het het ongeval van Diana in 1997 niet in beeld zal brengen, maar haar momenten voor het ongeval wel. Ook de momenten na haar dood zouden uitgebreid aan bod komen. En daar zit een scène bij waar zelfs medewerkers het moeilijk mee hadden

Meer
Lees meer...