‘The Ice Road’ met Liam Neeson krijgt officiële trailer

Binnenkort verschijnt de actiefilm The Ice Road met Liam Neeson in de hoofdrol. Neeson speelt in de film een vrachtwagenchauffeur die een groep mijnwerkers probeert te redden. Maar om dat te doen moet hij over een bevroren oceaan, vandaar The Ice Road, rijden.

De film The Ice Road met Liam Neeson en Laurence Fishburne verschijnt deze zomer. In de Verenigde Staten zal de film te zien zijn via Netflix, maar het is nog niet duidelijk of hij ook bij ons op de streamingdienst zal verschijnen.

The Ice Road

The Ice Road speelt zich af in Canada, waar een afgelegen diamantmijn in het noorden in elkaar stort. De 26 aanwezige mijnwerkers redden, wordt allesbehalve makkelijk. De enige manier om hen te bereiken is namelijk door over een bevroren meer te rijden. De hulpdiensten schakelen daarom de hulp in van vrachtwagenchauffeur Mike (gespeeld door Liam Neeson), die behendig is in rijden over gladde wegen.

De mijnwerkers hebben maar zuurstof om 30 uur te overleven. Dus moet het team snel te werk gaan. Ze moeten het daarbij opnemen tegen de natuur, want het ijs is niet overal even makkelijk te berijden. In de trailer krijgen we zo al te zien dat het ijs onder de vrachtwagens begint te breken en hoe een brug neerstort. Op het einde van de trailer is ook te zien dat één van de vrachtwagens onder water belandt. Of de andere vrachtwagen het haalt, zullen we te weten komen wanneer de film verschijnt.

Topcast

De film kan rekenen op een topcast, want naast Liam Neeson (Schindler’s List, Taken) is ook Laurence Fishburne (The Matrix, Black-ish, Hannibal) in de film te zien, net zoals Holt McCallany (Fight Club, Vantage Point) en Amber Midthunder (Legion)

The Ice Road is geschreven en geregisseerd door Jonathan Hensleigh. Hij werkte ook al mee aan ArmageddonDie Hard with a Vengeance en Jumanji. Hensleigh weet dus perfect hoe hij een bloedstollend spannende film moet maken.

Bekijk hier de trailer voor The Ice Road:

Meer
Lees meer...