Prestigieuze Netflixfilm ‘The Killer’ krijgt spannende trailer

Met The Killer verschijnt er op Netflix volgende maand een film die maar liefst zestien jaar in de maak was. De streamingdienst deelde zojuist een veelbelovende trailer van de spannende thriller.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeBird BoxDon’t Look Up en binnenkort ook Rebel Moon. Daar komt later dit jaar een nieuwe prestigieuze film bij met The Killer. Het is het tweede project van David Fincher voor Netflix, na Mank. De Amerikaanse regisseur was in het verleden ook onder andere verantwoordelijk voor Fight ClubZodiacGone Girl, Se7en, The Curious Case of Benjamin ButtonThe Social Network en The Girl with the Dragon Tattoo. Daarnaast maakte hij ook de series House of Cards en Mindhunter.

The Killer

The Killer is gebaseerd op het gelijknamige Franse comicbook van Alexis Nolent en Luc Jacamon. De plannen rond de verfilming door David Fincher dateren al van 2007. Twee jaar geleden trok hij ermee naar Netflix en kwam het project eindelijk in een stroomversnelling. Vanaf vrijdag 10 november kan je dan ook eindelijk The Killer bekijken op de streamingdienst en volgens de eerste reacties was het het lange wachten meer dan waard.

De film The Killer gaat over een huurmoordenaar, gespeeld door Michael Fassbender (300X-Men). Hij neemt het op tegen verschillende vijanden, maar vooral ook tegen zichzelf. Door een fout komt hij terecht in een internationale klopjacht, waarbij hij het ook moet opnemen tegen zijn eigen werkgever.

Cast

Naast Michael Fassbender bestaat de cast ook nog uit onder andere Arliss Howard (Full Metal Jacket), Charles Parnell (Top Gun: Maverick), Sala Baker (The Lord of the Rings), Sophie Charlotte (Passport to Freedom) en Tilda Swinton (Michael Clayton).

Bekijk hier de trailer van The Killer:

The Killer verschijnt op vrijdag 10 november 2023 op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...