Left Right
scrollTop top

‘The Mandalorian’ seizoen 2 krijgt een nieuwe teaser


The Mandalorian Seizoen 2 Teaser
© The Mandalorian Seizoen 2 Teaser – Disney

30 oktober komt steeds dichterbij. En dus krijgen we ook steeds meer beelden uit het tweede seizoen van The Mandalorian te zien. Disney heeft net een nieuwe teaser op de wereld losgelaten. Die combineert beelden uit het eerste Mandalorian-seizoen met beelden uit een eerste trailer. Maar we krijgen ook gloednieuwe shots te zien.

Amper 30 seconden duurt ie. Maar toch is de nieuwe teaser van het tweede seizoen van The Mandalorian de moeite waard. In het korte filmpje zien we onder andere beelden uit het eerste seizoen van The Mandalorian. Die zijn gecombineerd met beelden uit de eerste trailer van het tweede seizoen. Daarnaast lost Disney uiteraard ook enkele nieuwe shots.

De nieuwe The Mandalorian-teaser:

Seizoen 2

Seizoen 2 van The Mandalorian gaat nog steeds over de avonturen van een eenzame bounty hunter (Pedro Pascal, ook gekend als Oberyn Martell uit Game of Thrones). Hij wordt vergezeld van The Child, die nogal veel weg heeft van Yoda.

De Mandalorian en The Child (oftewel Baby Yoda) gaan op zoek naar “de soort” van die laatste. Maar terwijl ze dat doen moeten ze zorgen dat ze slechterik Moff Gideon (Giancarlo Esposito, Gus Fring uit Breaking Bad en Better Call Saul) voorblijven.

Net op tijd

De opnames van het tweede seizoen van The Mandalorian zijn begin maart afgerond. Net op tijd, dus, voor bijna de hele wereld stil viel door de coronacrisis. De post-productie van de nieuwe afleveringen kon afgewerkt worden met het nodige respect voor de coronamaatregelen.

Vorige maand kregen we van Disney een eerste blik op het nieuwe The Mandalorian-seizoen. De serie uit de Star Wars-wereld heeft ook z’n eigen docureeks. Die kreeg de naam Disney Gallery: The Mandalorian en is terug te vinden op Disney+.

Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt op 30 oktober op Disney+!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899