‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 2 krijgt releasedatum en eerste beelden

The Summer I Turned Pretty komt terug. Na de release van het eerste seizoen in juni vorig jaar, heeft Prime Video bekendgemaakt dat het tweede er snel zal aankomen. Vanaf 14 juli kunnen fans opnieuw wekelijks op de streamingdienst terecht voor nieuwe afleveringen.

Deze zomer komen er heel wat nieuwe seizoenen van tienerseries aan. Zo is er de release van Never Have I Ever seizoen 4 en Heartstopper seizoen 2 op Netflix en heeft ook Prime Video bekendgemaakt dat het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty binnenkort gelost wordt. Die release is gepland vanaf 14 juli. Bij de bekendmaking van de releasedatum deelde Prime Video ook meteen enkele eerste beelden.

The Summer I Turned Pretty

De serie The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Jenny Han uit 2010. Het boek kende opnieuw een groei in populariteit door booktok, waardoor er in juni vorig jaar dus ook een verfilming kwam in de vorm van de Prime Video-reeks.

Het verhaal gaat over Belly Conklin (Lola Tung) die tijdens de zomer naar een vakantiehuis trekt. Daar brengt ze haar tijd door met haar broer (Sean Kaufman) en vrienden Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno). Die laatste twee lijken allebei het hart van Belly voor zich te winnen, waardoor ze de hele zomer in een liefdesdriehoek terechtkomt.

Seizoen 2

Vanaf vrijdag 14 juli gaat het verhaal dus verder. Op die dag verschijnen de eerste drie afleveringen, nadien verschijnt er elke week één. De seizoensfinale valt op die manier op 18 augustus. Wat er staat te gebeuren voor Belly valt nog af te wachten, maar als we de eerste foto’s kunnen geloven, zal het er niet gemakkelijker op worden.

Zo wordt het tweede seizoen nu al omschreven als een donkerder hoofdstuk in het verhaal. Dat komt onder meer door de terugval van Susannah (Rachel Blanchard). Daarnaast zullen Conrad en Jeremiah nog steeds proberen om Belly voor zich te winnen en staat ze dus nog steeds voor een moeilijke keuze.

Bekijk de eerste beelden hier:

Meer
Lees meer...