‘The Sympathizer’: HBO deelt trailer van prestigieuze reeks van Park Chan-wook (‘Oldboy’)

HBO komt binnenkort met een nieuwe prestigieuze minireeks. Het gaat om The Sympathizer, een reeks die gebaseerd is op de gelijknamige Pulitzerprijswinnende boek, waarvan nu een nieuwe teaser gedeeld is.

HBO en A24 staat al langer synoniem met kwaliteit als het aankomt op series en films. Als beiden de handen in elkaar slaan, zijn de verwachtingen dan ook groot. Bovendien is The Sympathizer gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Viet Thanh Nguyen dat in 2016 de Pulitzerprijs won.

Robert Downey Jr.

De zevendelige spionagethriller wordt geproduceerd door Robert Downey Jr., terwijl hij zelf ook een grote rol speelt in de reeks. Het verhaal volgt de strijd van een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de Vietnamoorlog en wat er gebeurt nadat hij is verbannen naar de Verenigde Staten.

Naast Downey Jr. is ook Sandra Oh (Grey’s Anatomy) te zien in The Sympathizer. De hoofdrol is dan weer in handen van Hoa Xuande (Cowboy Bebop). Don McKellar en de legendarische Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-wook, bekend van onder andere Oldboy (2003), The Handmaiden (2016) en Decision To Leave (2022), zijn showrunners van dienst. Die laatste zal ook de eerste drie afleveringen regisseren. Fernando Meirelles (Cidade de Deus) neemt aflevering 4 voor zijn rekening, terwijl Marc Munden (Utopia) de drie laatste afleveringen regisseert.

Steamz

The Sympathizer gaat van start op zondag 14 april. Bij ons zal de reeks waarschijnlijk telkens een dag later te zien zijn via Streamz.

Bekijk hier de teaser trailer van The Sympathizer:

https://www.youtube.com/watch?v=f3HSTmG5Lhc

The Sympathizer gaat van start op 14 april en is waarschijnlijk één dag later te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...