‘The Witcher’-acteur Henry Cavill gewond geraakt op de set

De opnames voor het tweede seizoen van The Witcher zijn volop bezig. Maar de crew zal het daar even zonder hoofdrolspeler Henry Cavill (Geralt of Rivia) moeten doen. De acteur heeft zich namelijk bezeerd op de set, en moet even rust inlassen.

Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt in de loop van volgend jaar op Netflix. Wanneer we de nieuwe afleveringen precies zullen kunnen bekijken, is momenteel nog niet bekend. En het ziet ernaar dat we zelfs nog een beetje langer zullen moeten wachten dan verwacht.

In de bomen

Hoofdrolspeler Henry Cavill (Geralt of Rivia) heeft zich namelijk bezeerd tijdens de opnames. Volgens de Britse krant The Sun was hij bezig met de opnames van een soort vlucht door de bomen, toen hij plots duidelijk maakte dat hij pijn had.

Volgens de bron van de krant zijn de verwondingen van Cavill niet dramatisch, maar moet ie wel even rust inlassen. De acteur zal dus een tijdje niet op de set kunnen staan. Maar dat wil niet zeggen dat de opnames van het tweede seizoen van The Witcher volledig stilliggen. Integendeel.

De productie van de serie gaat door, ook zonder Henry Cavill. De opnames hebben namelijk al te veel vertraging opgelopen door de coronacrisis. Bovendien zal binnenkort opnieuw een pauze ingelast worden, om de feestdagen te kunnen vieren.

The Witcher seizoen 2

Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt in de loop van volgend jaar op Netflix. In die nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw Henry Cavill te zien als Geralt of Rivia. Hij wordt vergezeld door Anya Chalotra als Yennefer en Feya Allan als Ciri.

De cast wordt uiteraard ook uitgebreid met nieuwe namen. Het gaat onder andere om Kristofer Hivju. Hij is vooral bekend om z’n rol als Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Hivju zal de rol van Nivellen vertolken in het tweede seizoen van The Witcher.

Het gat vullen tot het tweede seizoen van The Witcher verschijnt? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...