‘The Witcher’: Netflix deelt eerste beelden van vierde seizoen

Netflix heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven van het vierde seizoen van The Witcher. Daarin zien we ook voor het eerst Liam Hemsworth aan het werk als Geralt van Rivia. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix zullen verschijnen, is nog niet bekendgemaakt.

Afgelopen zomer namen we na drie seizoenen afscheid van Henry Cavill als hoofdrolspeler Geralt van Rivia in The Witcher. Zijn plaats wordt vanaf het vierde seizoen ingenomen door acteur Liam Hemsworth. De Australiër kruipt binnenkort dus voor het eerst in de huid van Geralt van Rivia.

Nu weten we ook eindelijk hoe dat er zal uitzien. Netflix deelde namelijk een korte clip waarin we de onthulling van Liam Hemsworth als Geralt van Rivia te zien krijgen. We zien hem met een paard door een bos lopen. Eerst krijgen we enkel zijn weerspiegeling te zien in het water. Daarna verspringt het beeld zodat we hem van achteraan zien, waarna Liam Hemsworth zich omdraait.

Vierde seizoen

Dat er nu al een eerste clip is van het vierde seizoen van The Witcher is best opvallend. De productie van dat seizoen ging namelijk pas één maand geleden van start.

Het vierde seizoen zal zich opnieuw focussen op Geralt, Yennefer (Anya Chalotra) en Ciri (Freya Allan), die gescheiden zijn en het door oorlog geteisterde Continent en zijn vele demonen doorkruisen. Ze zullen heel wat tegenslagen moeten overwinnen om te overleven en elkaar terug te vinden. 

Bekijk hier de eerste beelden van het vierde seizoen van The Witcher:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...