‘The Witcher’: Netflix deelt nieuwe trailer van deel 1 van seizoen 3

The Witcher keert deze week eindelijk terug op Netflix. Vanaf donderdag 29 juni kan je namelijk kijken naar deel 1 van het derde seizoen. Om je helemaal voor te bereiden, heeft de streamingdienst nu een extra trailer gedeeld van die aankomende nieuwe afleveringen.

In december 2019 kwam het eerste seizoen van The Witcher uit. De reeks werd toen aangekondigd als het antwoord van Netflix op Game of Thrones. Hoewel The Witcher meteen veel fans voor zich wist te winnen, kon de serie nooit die extreem hoge verwachtingen inlossen.

Kritiek

Vooral de laatste tijd krijgt The Witcher steeds meer kritiek. Het tweede seizoen, dat in december 2021 op Netflix verscheen, wijkt volgens de fans namelijk te veel af van de originele boeken van Andrzej Sapkowski. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich beloofde eind vorig jaar dat dat in seizoen 3 niet meer het geval zal zijn. Dat zou opnieuw dichter staan bij het bronmateriaal.

Dat derde seizoen zal wel het laatste zijn met Henry Cavill als Geralt of Rivia. Hij gaf namelijk aan te stoppen met de rol en wordt vanaf seizoen 4 vervangen door Liam Hemsworth. Die ontwikkeling kreeg al meermaals kritiek van de fans van de franchise.

Geralt, Ciri en Yennefer

Maar eerst is het dus een laatste keer tijd voor Henry Cavill in de hoofdrol. Het derde seizoen van The Witcher gaat van start op 29 juni. Daarin zullen we te zien krijgen hoe Geralt van Rivia en Yennefer, gespeeld door Anya Chalotra, moeten proberen om Ciri, gespeeld door Freya Allan, te beschermen tegen iedereen die haar te pakken wil krijgen.

Bekijk de trailer van deel 1 van The Witcher: Season 3:

Deel 1 van The Witcher seizoen 3 verschijnt op 29 juni op Netflix, deel 2 op 27 juli.

Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Check hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...