TikTok: Man post dagelijks video’s van zichzelf als lijk tot hij in misdaadserie mag meespelen

Het is weer tijd voor gekke TikTok-verhalen. Deze keer gaat het om een man die dagelijks video’s van zichzelf als lijk post. Dat doet hij ondertussen al meer dan een jaar en het bracht hem ook al zijn eerste echte rol in een televisieserie op. Nu blijft de man nog steeds posten, in de hoop ook nog andere rollen te kunnen strikken.

Josh Nalley, een man uit Kentucky in de Verenigde Staten, is een fenomeen op TikTok. Al sinds vorig jaar post Nalley video’s waarin hij op de grond blijft liggen. Die video’s worden gemiddeld 60.000 keer bekeken en zorgden ervoor dat de man een rol kreeg als lijk in de serie CSI: Vegas.

“Day 211 of …”

Alles begon in december 2021. Toen postte Josh Nalley (@living_dead_josh) zijn allereerste video op TikTok waarin hij als lijk in een plas lijkt te liggen. Daarna volgden maar liefst 321 video’s op evenveel dagen. Maar toen kwam Nalley met leuk nieuws. Een van de producers van de misdaadserie CSI: Vegas had namelijk contact met hem opgenomen en even later stond hij op de set. Dat vierde de man met een video waarin hij als lijk op de Walk of Fame in Hollywood te zien was.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You – The Who

Uiteindelijk behaalde Nalley dus zijn doel, maar toch leek dat nog niet genoeg. Na de uitzending van zijn aflevering in november 2022, begon de man gewoon opnieuw. Ondertussen zit hij alweer aan zijn 211de dag. “Dag 211 waarin ik een lijk speel, tot ik word gecast in een andere tv-serie of film”, valt er te lezen. In de vorige video’s is de man onder andere als lijk te zien in een bos, in het midden van de straat, onder een auto, op een bank, in een ziekenhuisbed, enzovoort. Benieuwd wanneer zijn volgende grote rol volgt!

Bekijk hieronder enkele video’s:

@living_dead_josh #fyp #foryoupage ♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) – Instrumental – Lesfm & Olexy
@living_dead_josh #foryoupage #fyp ♬ Down To The River To Pray – From “O Brother, Where Art Thou” Soundtrack – Alison Krauss
@living_dead_josh #fyp #foryoupage ♬ Make Your Own Kind Of Music – Mama Cass
@living_dead_josh #fyp #foryoupage #christmas #christiantiktok ♬ Rockin' Around The Christmas Tree – Brenda Lee
Meer
Lees meer...