Tips voor studenten! Hier kan je in Gent gaan eten voor 12 euro of minder

Tips voor studenten! Hier kan je in Gent gaan eten voor 12 euro of minder

Je bent student, je hebt niet veel geld en geen zin om te koken of gewoon zin om eens ergens iets te gaan eten? Dan zijn volgende adresjes perfect voor de Gentse studenten om eens uit te proberen, want het moet dan ook niet altijd McDonalds, kebab of pizza zijn!    

Souplounge

Niks beters op een koude, regenachtige dag (en zo hebben we er in België veel) dan een lekker warme kop soep. Bij Souplounge heb je elke dag keuze uit vier verschillende soorten soep en die komt met toppings zoals kaas, croutons, balletjes en groenten. Voor een kom soep betaal je 5 of 6 euro. Je kan er ook broodjes en salades bestellen, daarvoor betaal je 2,8 tot 3 euro en 6 tot 7 euro.

Prima Donna

Toch zin in pizza, maar die diepvries pizza’s ben je beu? Dan is Prima Donna de beste oplossing. De prijzen van de pizza’s liggen tussen 5 en 10,20 euro, echt goedkoop en zeker de moeite om eens langs te gaan. Toch meer zin in pasta, dat kan ook! Bij Primadonna betaal je 7 euro voor een pasta.

Aywa Beirut Streetfood

Sharing is caring … en dat kan perfect met het Libanese street food van Aywa Beirut Streetfood. Je stelt zelf je maaltijd samen en samen met vrienden is het nog leuker. Falafel ballekes voor 1,50 euro per stuk of ga voor één van de verschillende soorten hummus, dips en salades, hiervoor betaal 6 tot 9,5 euro. Bij Aywa hebben ze zelf ook mixed plates samengesteld, die kosten 10 tot 13 euro, maar wel perfect om te delen.

Jack Premium Burgers

Voor burgers and fries moet je in Gent bij Jack Premium Burgers zijn. De burgers kosten er tussen 5 en 10,60 euro en er is echt veel keuze! Je kan ook gaan voor een Jack Deal. Je kiest een burger en daarbij betaal je 5,30 euro. Afhankelijk van welke burger je neemt, betaal je soms wel iets meer dan 12 euro, maar dan heb je bij je burger frietjes, saus en een drankje.

Potatolicious

Een gebakken aardappel in de schil met kruidenboter en verschillende toppings … Heb je ook al honger? Dan moet je in Gent zeker eens langs bij Potatolicious! Voor 9,50 euro heb je een aardappel met boter of olie, één warme en vijf koude toppings. Je kan ook kiezen voor de kleine portie met drie toppings. Er is ook een menu met suggesties en die kosten 9,50 euro tot 11,50 euro.

FITHAP

Lekker gaan eten zonder je schuldig te voelen? Dan is FITHAP iets voor jou. Je kan kiezen tussen verschillende wraps en foodbowls waar je ook extra’s aan kan toevoegen. Je beslist zelf hoe groot je maaltijd is en dus ook hoeveel geld je uitgeeft. Voor een small betaal je 6,99 euro, medium is 8,99 euro en voor large betaal je 10,99. Hetzelfde principe geldt voor de juices: small kost 3,99 euro, medium is 4,99 euro en large is dan 5,99 euro.

Wie heeft er al honger?

Gesponsorde artikelen