Tom Odell kondigt concerten in Brussel en Antwerpen aan (met opvallende support act)

Afgelopen zomer stond zanger Tom Odell nog op de main stage van Pukkelpop, maar ook volgend jaar is hij opnieuw in ons land te zien. De Britse zanger heeft namelijk de datums van zijn The Black Friday Tour aangekondigd. Daarbij stopt hij niet één, maar twee keer in ons land. Daarnaast krijgt hij ook gezelschap van een acteur uit een bekende Netflixreeks.

Bij heel wat mensen staat zanger Tom Odell al jaren bekend als ‘de zanger van Another Love‘, maar recent zijn ook de jongere mensen via TikTok fan geworden. Dat resulteerde in een plek op het hoofdpodium van Pukkelpop, maar ook in twee aangekondigde concerten in ons land in 2024. In maart komt Odell namelijk zowel naar Antwerpen als Brussel.

Tom Odell

Zijn grootste hit dateert ondertussen al van meer dan tien jaar geleden, maar toch is zanger Tom Odell een zanger die heel graag gezien wordt. Het is een tijdje stil geweest rond de artiest, maar de laatste tijd zorgde onder andere TikTok ervoor dat de hype helemaal terug is.

Dat komt vooral door massaal gedeelde video’s waarin het publiek luidkeels meezingt op zijn grootste hit Another Love. Alleen daarvoor zouden fans van muziek al een ticketje kopen voor een concert. Van die populariteit maakt de zanger nu ook gebruik. Hij trekt vanaf 11 maart 2024 namelijk op tour doorheen heel Europa. Daarbij stopt hij twee keer in België: op 20 maart in De Roma in Antwerpen en op 21 maart in de AB in Brussel.

Wasia Project

Tijdens die tour, en dus ook in België, krijgt Odell de hulp van een wel heel verrasende support act. Die heet Wasia Project en zal in eerste instantie misschien niet meteen een belletje doen rinkelen. Toch is de kans groot dat je ooit al van het duo hebt gehoord.

Wasia Project bestaat namelijk uit zanger en acteur William Gao en zijn zus Olivia Hardy. Gao is vooral bekend door zijn rol als Tao in de Netflixserie Heartstopper. Maar ook als band heeft Wasia Project al succes geboekt. Zo is hun single ur so pretty al een echte hit.

Tickets voor Tom Odell (en Wasia Project) zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 27 oktober om 11 uur.

Meer
Lees meer...