‘Tussen 4 Buren’: Krijgen we al meteen een burenruzie in aflevering 1?

Vanaf vanavond kan je op Play4 kijken naar een gloednieuw programma. In Tussen 4 Buren ruilen twee buren 48 uur van woning. In die tijd zullen ze een kamer in het huis van hun buren volledig onder handen nemen. In de eerste aflevering neemt interieurarchitect Klaas Van Tilburgh al meteen een groot risico.

Het nieuw programma Tussen 4 Buren is vanaf vanavond te zien op Play4. In het programma zullen twee buren 48 uur van huis ruilen. In die tijd zullen ze – met de vakkundige hulp van interieurarchitecten – één kamer een makeover geven. Maar een keuze van interieurarchitect Klaas Van Tilburgh wordt niet helemaal positief ontvangen.

Nachtblauw of paars?

In de eerste aflevering van Tussen 4 Buren zullen twee buren in het Vlaams-Brabantse Lembeek van huis ruilen. In de teaser toont interieurarchitect Klaas de verschillende kleuren verf die gebruikt zullen worden in de kamer. En die krijgen gemengde reacties.

De kleur, die op de pot “ambiance nachtblauw’ heet, zorgt voor commotie. Zo hebben de buren laten weten dat ze absoluut geen paars willen in hun nieuwe interieur. En volgens sommigen (lees: iedereen in de kamer behalve Klaas) is de kleur toch eerder paars dan blauw. Uiteindelijk lijkt Klaas toch vast te houden aan de kleur: “Het gaat keigoed zijn”, belooft hij ook nog.

Of Klaas gelijk heeft en de buren ook echt blij zullen zijn met het nachtblauw op hun muren kan je vanavond zien in de eerste aflevering van Tussen 4 Buren. En als ze niet tevreden zijn, kan je getuige zijn van de eerste burenruzie in het programma.

Bekijk hier de teaser voor de eerste aflevering:

Tussen 4 Buren is vanaf vanavond elke maandag tot donderdag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...